Filiz Özkol 23 Nisan 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

23 Nisan 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çabuk görmek istiyorsunuz. Sabırsız davranmayın. Zamanı iyi kullanarak emeklerinizin boşa gitmesine izin vermeyin. Dostlarınızla duygusal coşkular yaşayacaksınız.

BOĞA: Ay’ın burcunuzda ilerlemesi, orijinal düşünceler içinde olduğunuzu gösteriyor. Sizi destekleyen kişilerle olmaktan keyif alıyorsunuz. Finansla ilgili yavaşlayan şartlar konusunda temkinli ve ölçülü gidiyorsunuz.

İKİZLER: Yaşadığınız ilişki varsa hemen sonuca gitmeyin. Yakın çevrenizi testten geçirirken çevrenize odaklanacak ve gerçek dostlarınızla birlikte olmayı yeğleyeceksiniz. Eğlenceli ortamlar sizi bekliyor. Hazırlıklı olun.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda zorlanacaksınız. Arkadaşlarınızın aktivitelerine katılmak için birçok geçerli nedeniniz var. Çeşitli bahaneler yaratarak kendi kabuğunuza çekilmemelisiniz. Hassas bir gündesiniz.

ASLAN: Size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacak. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışması yeni aşkları da gündeme getirebilir. Omurganızı korumalısınız.

BAŞAK: Fikirlerinizi kendinize saklamak istediğiniz için garip bir tavır takınabilir, gizemli davranabilirsiniz. Kafaca anlaştığınız kişilerin yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimalinin olması sizi endişelendirmesin.

TERAZİ: Zeka ve iletişim gezegeni Merkür, Koç’ta ilerliyor. Bu dönemde çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçirip enerjinizi en aza indirmenizde fayda var. Kaçamak aşk ilişkileri gündeme gelebilir, dikkatli olun.

AKREP: Tavırlarınızda inatçılık gözleniyor. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyduğunuz halde güçlü gururunuzla hareket ediyorsunuz. Emlak işleri ile ilgili değişimler gündeminizde olabilir. Bugün özgüveniniz yüksek.

YAY: Yaşam enerjiniz çok güçlü. Çevrenizde orijinal olan her düşünce sizi çok heyecanlandırıyor. Bağımsızlık isteğinizi engelleyemiyorsunuz. Cazibeniz dikkat çekiyor. Sezgileriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

OĞLAK: İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz. Kafanızda birtakım yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken ilişkilerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Aşk yaşantınızla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olacak.

Haberin Devamı

KOVA: Güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Savaşçı Mars burcunuzda ilerlerken hayatınız yeniden canlandırabilir. Öfkenizi dengelemek zorunda kalacaksınız.

BALIK: Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün. Duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Sistemli hareket etmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder