Filiz Özkol 23 Temmuz 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

23 Temmuz 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde bulunacaksınız. Aynı meslekten kişilerle aranızda duygusal çekim meydana gelebilir. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşarken hayata daha keskin bakacaksınız.

BOĞA: Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Sürekli değişim içindesiniz ve hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Sizi popüler yapan ilişkileri tercih ediyorsunuz.

İKİZLER: Kültürlü ve akıllı arkadaşları kendinize çekiyorsunuz. Onlarla bazı yeni işler başarmak hoşunuza gidiyor. Sosyal yönünüz çok güçlü olacağı için, bugün kendinizden gençlerle iş birliği yapmak hoşunuza gidecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çalışma arkadaşlarınıza fazla baskıcı davranmaktan kaçının. Daha çok çalışarak onlara örnek olmak isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla sıra dışı aşklar yaşarken, biraz daha gizemli olmayı öğrenmelisiniz.

ASLAN: Kıyıda köşede bekleyen bazı eksik konularınızı yeniden ele almalısınız. Bir an önce bitirip bir daha açmamak üzere kapatmalısınız. Çevrenize politik davranmalı ve karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmelisiniz.

BAŞAK: Bugünlerde tüm enerjinizi çevresel ve mesleki konulara ayıracağınız için özel yaşamınızı dengelemekte zorlanabilirsiniz. Özellikle iletişim konusunda yapmanız gereken birçok zincirleme iş sizi bekliyor.

TERAZİ: Geriye çekilmek asalettir. Bugünlerde çevrenize bazı konularda hem çekimser hem mesafeli davranıyorsunuz. Haklı nedenleriniz var. Bugün bulunduğunuz topluluklarda farklı görüşlerinizle dikkat çekmeyi başaracaksınız.

AKREP: Kayıp ve kazançlarınızı gözden geçirmeli ve hata yapmamalısınız. Statü değiştirmeniz gereken durumlarda geriye dönmek zor olabilir. Dostların tekliflerini kabul etmeden önce düşünün. Bugün sakin kalmalısınız.

YAY: Mesleki olarak yeni bir projeniz varsa uygun bir gün. Size para kazandıracak ekibinizi kurabilirsiniz. Çevrenizde sizi çok sevecekler. Kaliteli dostlar edinecek ve istediğiniz çevrelerde ilişkiler kuracaksınız.

OĞLAK: Takıldığınız konulara dikkat! Yardımınız gereken olaylar söz konusu. İyi bir plana ihtiyacınız var. Sezgilerinizi doğru kullanacağınız bir gün. Bütçenizi yeniden gözden geçirme zamanı. Unutulmuş gelirlerinizi hesaplayın.

Haberin Devamı

KOVA: Birlikte iş yaptığınız kişilerin tekliflerine karşı takınacağınız tavırlar önemli olacak. Girişimde bulunduğunuz alanlarda geri dönüşümleri hesaplarken zihniniz çok daha rasyonel çalışacak. Dalgınlıklar söz konusu.

BALIK: Aşklar ve arkadaşlıklar coşkuyla devam edecek. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Bazılarınızın birliktelikleri kimlik kazanacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder