Filiz Özkol 24 Aralık 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

24 Aralık 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İddialı bir gün. Kendinizle ilgili düşünce ve duygu yenilikleri içindesiniz. Savaşçı Mars burcunuzda ilerlerken duygusalsınız. Takıntılardan uzak durmak için çaba göstermelisiniz. Bocalama ihtimaliniz yüksek.

BOĞA: Bugün çözümlemeniz gereken birçok konuyu bir arada düşünmekten kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Çevrenizle bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. Diyaloglarınızı yeniden gözden geçirmenin tam zamanı.

İKİZLER: Bugün güçlü arzular içindesiniz. Hisleriniz tavan yapıyor. Çevrenizdeki kişilere yardım etmekten keyif alacağınız bir gün. Organize planlar yaparken size fikir vermek isteyenleri göz ardı etmeyin. Dikkatli olun.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenize tepki gösterebileceğiniz bir gün. Bazı kişilerin size olan tavırları canınızı sıkacak. Tahakküm altına girmek istemiyorsunuz. Başarınızın devamı için çevrenizle uyumunuzu bozmamanız gerekli.

ASLAN: İdeallerinizden taviz vermek istemeyişiniz sizi daha güvenilir biri yapıyor. Yollarla ilgili planları uygulamak için fırsatları değerlendirmelisiniz. Amaçlarınızı doğru kullanmaya başlamalısınız.

BAŞAK: Maddi konularla ilgili yoğunluğunuzu denetleyin. Sezgileriniz fazla çalışıyor. Para trafiğiniz yoğunlaşıyor. Unuttuğunuz borçlarınız ve ödenmesi gereken sorunların yeniden gündeme gelmesi söz konusu.

TERAZİ: İlişkiler konusunda hassas bir gün. Karşıt burcunuzda ilerleyen savaşçı Mars, sizi öfkeli yapabilir. İlişkilerinize yansıtmamalısınız. Haklı olduğunuz konularda haksız duruma düşme ihtimaliniz çok yüksek.

AKREP: Eskiye özlem duymanız yüzünden bazı hatalar yapabiliriniz. Geçmiş sorumlulukların verdiği rahatsızlık sizi üzüyor. Yeni bir yapılanmaya ihtiyacınız var. Bugün sosyal yanınız çok güçlü. Destek alacaksınız.

YAY: Yeni duygular söz konusu. Eski dostlarla olmak keyifli gelecek. Amaçsız toplantılardan uzak kalın. İdealleriniz önemli. Hayatı istediğiniz gibi yaşayın. Kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.

OĞLAK: Yapacağınız işlerin ses getirmesini istiyor ve bu konuda gerekli altyapı çalışmalarını daha da sıkı tutuyorsunuz. Bugün sıra dışı kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Önemli adımlar atmak üzeresiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Hırslı yönlerinizi gözden geçirip çevre koşullarına bakmalısınız. Organizasyonlar gündeme gelirken fikir ayrılıkları yüzünden tartışmalar söz konusu. Hayallerinizi yapıcı şekilde konumlandıracaksınız.

BALIK: Çevrenizdeki kişilerin fikirlerinden yaralanmak istediğiniz bir gün. Değişik düşüncelerden yola çıkarak sonuca yaklaştığınızı görmekten mutlu olacaksınız. Disiplinli davranışlarınız karşı tarafı olumlu etkiliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder