Filiz Özkol 24 Kasım 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

24 Kasım 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Toplumsal değerlerin sizi kısıtlamasına izin vermek istemiyor ve çevrenizin tepkisine aldırış etmeden kişiliğinizi ön plana çıkarıyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakimsiniz. Bugün kazalara müsaitsiniz.

BOĞA: Güçlü enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanıza rağmen, karşı tarafın sürekli sizi denetlemesi nedeniyle bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Ay, sezgilerinizi olaylarla birleştirmenizi sağlayacak.

İKİZLER: Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen gizli bir güç arayışındasınız. Karşıt Güneş, duygusal karışıklığa neden oluyor. Partnerinizin size odaklanmasına izin vermiyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Fiziksel aktiviteler için yoğun bir dönem. Bugün enerjinizi doğru kullanmalısınız. Yeni bir işbirliği içinde olabilir ve bu işten önemli paralar kazanabilirsiniz. Aşkla sosyal yaşantınız iç içe girebilir.

ASLAN: Savaşçı Mars aile ve yuva evinizi etkiliyor. Aile fertleriyle ortak çalışmalar gündemde. Onların işine yardım etmek isteyebilirsiniz. Duygu alışverişi içinde bulunduğunuz zaman kendinizi huzurlu hissediyorsunuz.

BAŞAK: Yalnızlık sizin için önemli bir duygu. Katılacağınız toplantılarda kalabalık sizi sıkabilir. Kendinizi mutsuz hissettiğiniz zaman bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Motivasyon gücünüzü artırmalısınız.

TERAZİ: Dost ve kardeşlerinizle sıkı bağ içinde olacağınız bir gün. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz. Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz zaman kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz. Dikkatli olun.

AKREP: Çevrenin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Duygusal konularda çekimser ve karamsar davranmakla kendinize sorun yaratıyorsunuz. Rüyalarınız yoğunlaşabilir.

YAY: Kendi doğrularınıza inandığınız zaman her şeyin çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Bugün derin düşünmek size birçok konuda yoğunluk kazandıracak. Unutmayın, dağınıklık size çok şey kaybettiriyor.

OĞLAK: Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve organizasyon işlerinden keyif alıyorsunuz. Bugün yeni bir sistem geliştirebilirsiniz. İşinizle ilgili yeni olayları sıkıca takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Enerjinizi yükselten ve yaratıcılığınızı olumlu kullanıp yeni başlangıç yapacağınız bir gündesiniz. İşinizle ilgili atılımlar yapmanız gereken önemli bir sürece girdiniz. Farklı projeler gündeme gelecek.

BALIK: Yaptığınız işlerin alt yapısına çok önem veriyorsunuz. Başlattığınız organizasyonların ilginç gelişmesi size bağlı bir durum. Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için olayları irdelemek sizi mutsuz edebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder