Filiz Özkol 24 Mayıs 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

24 Mayıs 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün kendinizi yeniden yapılandırma yolunu seçebilir ve eski şartları gözden geçirebilirsiniz. Farklı şeyler üretmek istiyorsunuz. Başarma iç güdüsü ile hareket etmeyi amaç edindiğiniz için şans kapıları size daima açık.

BOĞA: Takıntılı değilsiniz. Fakat bugün, çevrenizdeki olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin enerjilerinin düşüklüğünden olumsuz etkileniyor ve çevrenizi yargılamadan edemiyorsunuz.

İKİZLER: Kısa yolları kapsayan haberlerin sizin isteklerinizin paralelinde ilerleyeceğinden emin olabilirsiniz. Kardeşlerle ilişkileriniz gündem kazanıyor. Arkadaşlarınızla işbirliği yapmanız sizi olumlu etkileyecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yöneticilik konusunda çevrenize ders verecek davranışlar sergiliyor, kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Bu dönem güven ve onaya ihtiyacınız var. Mesleki hırslarınızla baş etmeyi öğrenmek zorundasınız.

ASLAN: Birlikte iş yaptığınız kişilerin nitelikli yönleri sizin için önemli. İş konusunda sempati toplayacağınız başarıların altına imza atacağınız bir dönem sizi bekliyor. Ortaklıklar konusunda çevrenizden destek göreceksiniz.

BAŞAK: Sağlıklı düşüncelerin sağlam kafadan çıktığını bildiğiniz için görüşeceğiniz kişilerin hayallerinden çok akılcı yaklaşımlarına ihtiyacınız var. Hırslı ortamlarda bulunmak istemiyor ve kesin çözümler elde ediyorsunuz.

TERAZİ: Çevrenizi olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Paylaşıma açık bir gün. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçiyorsunuz.

AKREP: Disiplin size yakışıyor. Finans konularınızın gündeme gelmesiyle sert ama akıcı planlar yapıyorsunuz. Bugün değişim için uygun bir zaman değil. Gizli anlaşmaların faydasını ileride göreceksiniz.

YAY: Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz. Hislerinizin sizi yönlendirmesine izin verin, geleneksel kişileri yargılamaktan vazgeçin. İyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı siz kazanacaksınız.

OĞLAK: Güçlü planların insanı olmanıza rağmen fikirlerinizde abartıya kaçıyor, bazen çevrenizden tepki alıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru yolda kullandığınızı göreceksiniz. Çalışmalarınız olumlu ilerliyor.

Haberin Devamı

KOVA: Görüşeceğinizin kişilerin başarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla yapıcı ve yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için önemli. Kısa seyahatler söz konusu.

BALIK: Gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmaları için uygun bir gün ve koşulların sizden yana oluşu engellerin ortadan kalkmasını sağlıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder