Filiz Özkol 24 Ocak 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

24 Ocak 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Jest yapmayı seviyorsunuz ve bundan gururlanıyorsunuz. Çevreniz, bu huyunuzu bildiğinden sizden bir şeyler bekliyor. Özellikle iş sorunları olanlar sürekli kapınızı aşındırıyor. Olaylara geniş açıdan bakmalısınız.

BOĞA: Doğuştan bir çekiciliğiniz var. Bu da çevrenizin kalabalıklaşmasına neden oluyor. Sevdiğiniz kişi bu konuda çok rahatsız. Sadece ona ait olmanızı istiyor. Sosyal ilişkideki rahatlığınızı kabul edemiyor.

İKİZLER: İş ilişkilerinde ciddi bir düzen ve disiplinden yanasınız. Programlı yaşadığınızda işinizde daha verimli hissediyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınız da sizinle aynı fikirde. Erken yatmaya alışmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Platonik aşklardan çok, idealist ilişkileri seviyorsunuz. Aşkı uzakta değil, yanı başında arayanlardansınız. Sevdiğiniz kişi tam size göre. Fakat, o sevginizi ispatlamanızı bekliyor. Olaya önce açıklık getirin.

ASLAN: İdeallerinizin peşinde koşmayı seviyorsunuz. Yetersiz kaldığınız zaman çevrenizi suçluyorsunuz. Güvensizliğinizi yenmek zorundasınız. Öğrenmeniz gereken en önemli şey insanlara olumlu yaklaşmak olmalı.

BAŞAK: Karşı cinsle olan problemleriniz bitmek bilmiyor. Kendinizi sürekli haklı görseniz de, onunla ilişkinizde empati yeteneğinizi geliştirmelisiniz. O sizin tarafınızdan daha güçlü duygularla anlaşılmak istiyor.

TERAZİ: Disiplinli ve güçlüsünüz. Yeniliklere açık değilsiniz. İdealist yapınız engel tanımıyor. Kendinizi rahatlatmayı beceremiyorsunuz. Bu yüzden sinirli bir ifadeyle dolaşmanız, çevrenizde yanlış anlaşılıyor.

AKREP: Çekici ama huzursuz birisiniz. Çabuk düşünmek sizin için önemli. İlişkileriniz hep bu yönde gelişsin istiyorsunuz. Karşınızdaki kişinin en az sizin kadar hızlı düşünmesi her zaman mümkün değil, anlayışlı olun.

YAY: Çekici fikirlerinizi daima kendinize saklayın. Dışa dönük ve ilginç bir yapınız var. Ürettiğiniz düşüncelere karşı çıktıkları zaman son derece rahatsız oluyorsunuz. Çevrenize karşı daha anlayışlı olmalısınız.

OĞLAK: İşlerin nasıl yapıldığı değil, sizin için nasıl yapılacağı önemli. Siz, düzeni seven birisiniz. Olayları önceden planlayarak yürütmeyi seviyorsunuz. Mantığınızla hareket ettiğiniz için asla problem çıkmıyor.

Haberin Devamı

KOVA: Statü konusunda ısrarcı davranıyor, önünüze çıkan fırsatları görmüyorsunuz. Eski alışkanlıkları unutun. Yeni işle birlikte gelen imkanları sonradan siz de beğeneceksiniz. Çekimserliği bırakın.

BALIK: İşiniz ve mutluluğunuz birbirine bağlı. Maddi olanaklar yetersiz kaldığında öfkeli oluyor ve sevdiğinize surat asıyorsunuz. Aslında, o bunu hak etmiyor. Yanlış yaptığınızın farkında mısınız? Toparlanma zamanı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder