Filiz Özkol 24 Şubat 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

24 Şubat 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Fiziksel görüntünüze önem verdiğiniz bir gün. Detaylar üzerinde durduğunuz için, çevrenizin sizi anlaması zorlaşacaktır. Özellikle düşüncelerinizi farklı bir noktada odaklaştıracaksınız. Kendi imkanlarınızla yaratmalısınız.

BOĞA: Yaratıcılığınız konusunda imkansız detayları bile sorun yapmayacaksınız. Siz, özel duyguların kişisiniz. Partnerinize karşı takınacağınız tavırların nedenleri yüzünden, eleştiri alabilirsiniz. Ketum davranışlar sergiliyorsunuz.

İKİZLER: Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerle, duygusal çelişkiler yaşamanız mümkün. Sizin olaylara bakış açınız onlara göre uçuk ve imkansız gibi görülebilir. Fakat, sizdeki başarma hırsı, özellikle hiçbir engel tanımıyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kendinizi esir ettiğiniz kaoslardan kurtulmanın bir yolunu bulmalısınız. Düşünceleriniz o kadar fazla derin ki, sizi anlamak için karşı tarafın üstün bir çaba sarf etmesi gerekiyor. Alıngan olduğunuz bir gün yaşayacaksınız.

ASLAN: Olayların iç yüzünü çok çabuk çözdüğünüz için, karşı tarafa korkutucu olabiliyorsunuz. Uğraş verdiğiniz konularla ilgili; hak ettiğiniz değerlere ulaşamadığınız zaman, üzülüyorsunuz. Sezgileriniz size yardım edecek.

BAŞAK: İşyerinizdeki arkadaşlarınızla aranızda bazı problemler olabilir, fakat bunu önemsemeyin. Siz pratik davranışların sonuçlarını hesaplarken, onlar işin bir başka boyutunda olacaklar. Uzun süredir maddi sıkıntılar sizi üzüyor.

TERAZİ: İçsel sezgilerinizin doğru çıktığını görmek, sizi rahatlatacaktır. Düşüncelerinizi saklama gereği duyabilir ve ulu orta konuşmaktan çekinebilirsiniz. Şartlarınızı zorlamadan, dengeli yapınızı tartışmalarla bozmak istemiyorsunuz.

AKREP: İlişiklerinizde derin bir duygusallık hakim. Aşkı algılama biçiminiz öylesine farklı ki, sizi anlamakta zorlanıyorlar. Duygusal olarak ne aradığınızı ayrıntılı olarak düşünmelisiniz. Çünkü, yaşadığınız kaoslar giderek artabilir.

YAY: Özel olduğunuzu hissettiğiniz zaman, yaşama bakış açınız daha da anlamlı oluyor. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Birçok düşünceyi aynı anda barındırmak, herkesin yapabileceği bir iş değil. Bugün. olaylara sakin bakmalısınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: Arkadaşlarınız arasında farklı olduğunuz kesin. Bugün, düşüncelerinizi gizlediğiniz için, birçok dostunuz her şeyinizi merak ediyor. Asla teslimiyetçi değilsiniz. İşinizle ilgili detayları ayrıntılı incelemelisiniz.

KOVA: İdeallerinizi destekleyecek arkadaş gurubuyla çalıştığınız zaman çok daha başarılı oluyorsunuz. Kariyerinizle ilgili değişimlere ihtiyacınız olduğunu biliyor ve üstlerinize, bazı konuları hatırlatmak istiyorsunuz.

BALIK: Her şeyi çok çabuk hissediyor ve önleminizi ona göre alıyorsunuz. Yapmak istediğiniz projeler için daha derin çalışmalar içindesiniz. Herkesin farklı bir tarzı var. Davranış biçiminizde, sınırlarınızı zorlama durumu var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder