Filiz Özkol 25 Eylül 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

25 Eylül 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Çevreyle ilişkilerinizin öne çıkmasıyla sosyal yaşantınız da hareketlenmeye başlayacak. Arkadaşlarınızla aranızda güç bağı oluşturacak süreci başlatmalı, bir hedef seçmeli ve işinize sıkı sarılmalısınız.

BOĞA: Yatırımlar ve kazançlar konusunda bazı beklentiler içinde olacaksınız. Bütçenizi zorlayacak zevklerden kaçınmalı, masraflarınızı asgariye indirmelisiniz. Egonun ne kadar zararlı olabileceğini fark ediyorsunuz.

İKİZLER: İnandığınız konularda başlattığınız çalışmalardan alacağınız sonuçlar sizi olumlu etkileyecek. Ortak iş yaptığınız kişilerle alacağınız kararlarda istenmeyen pürüzler çıkabilir. Olayları zaman belirleyecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygusal konularda hata yapmak istemiyor, her şeyi çok irdeliyorsunuz Partnerinizle ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Bugün paylaşıma özen gösterirseniz olaylar kendiliğinden düzelir.

ASLAN: Sevdiğiniz kişilerle bir arada olma planı yapıyorsunuz. Görüşeceğiniz kişilerin özelliklerine ve size kazandıracağı prestije değer veriyorsunuz. Sınırları yüksek tutuyor ve hırslarınızda aşırıya kaçıyorsunuz.

BAŞAK: Siz duygusal paylaşımdan yanasınız. Aynı frekansı karşı taraftan da beklediğiniz için hayal kırıklığına uğradığınız zaman kendinizi geriye çekiyorsunuz. Çevreyle ilişkilerin yoğun olduğu bir gün.

TERAZİ: Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız uzun zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Duygularınızı ortaya koyarken biraz çekingensiniz.

AKREP: Bugün partnerinize anaç duygularla yaklaşmanız onun hoşuna gidecek. Beraberliğinizde karşı tarafın sorumluluklarının bilincinde olmasını beklemeniz hata değil. Suçluluk duymayın.

YAY: Sosyal yaşantınızla ilgili çalışmalar önemli olacak. Yaşamınıza yeni bir hareket ve eğlence kazandırabilirsiniz. Partnerinizle özel paylaşımlar istiyorsanız, onun fikirlerine saygı gösterin.

OĞLAK: Bulunduğunuz ortamlarda ilgilendiğiniz konulara odaklanacak ve özel işlerinizi ihmal edeceksiniz. Hayatınıza renk katmak için başlattığınız çalışmaların size prestij kazandıracağını bilmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Duygusal karışıklık yaşamak istemiyorsanız davranışlarınızda temkinli olun. Sosyal yaşantınızı sevdiklerinizle paylaşmak istiyorsunuz. Bugün değişik ortamlarda bulunup eğlenebilirsiniz.

BALIK: Eski arkadaşlarınızdan ilginç teklifler alabilir, günü ortak bir aktivite ile paylaşabilirsiniz. Siz, tenkit edilmekten hoşlanmadığınız için gireceğiniz topluluklarda tartışma yaratmak istemeyeceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder