Filiz Özkol 25 Haziran 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

25 Haziran 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen, kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Bugün, gereksiz engellere takılabilirsiniz. Ailevi değerleriniz ortaya çıkacak.

BOĞA: Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve kendinizi yönlendirme konusunda ısrarcı davranıyorsunuz.

İKİZLER: Bildiğiniz konularda konuşmanız gerekirken, çevrenizde gelişen olumsuz olaylara da yorum getirmek isteyebilirsiniz. Bazen kendinizi tutamıyor ve müdahale etmemeniz gereken konulara el koyuyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Hayata olumlu bakıyorsunuz. Girdiğiniz ortamlarda dikkat çekiyorsunuz. Bazı kişilerle aranızda istenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Dilinize hakim olmak size çok şey kazandıracak. Akşam saatleriniz renkli geçecek.

ASLAN: Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli. Fakat her konuda kendinizi fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz.

BAŞAK: Duygusal akıcılığınızın çok yüksek olduğu bir gün. Yaptığınız çalışmaların size sağlayacağı avantajları düşünürseniz, vereceğiniz tavizlerin önemli olmadığını göreceksiniz. Girişimciliğinizi daha da hızlandırmalısınız.

TERAZİ: Yeni çalışmalarınızda oldukça başarılısınız. Cesaret gerektiren zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. İletişim konusunda başarılı performansınızın size yapıcı etkisini gördükçe mutlu olacaksınız.

AKREP: Dağınık çalışan insanlardan nefret ediyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Akşam saatlerinde, mutlu olacağınız olaylarla karşılaşabilirsiniz. Duygularınızı içinizde hapsetmeyin.

YAY: Çevrenize bağlı yaşamak zorunda değilsiniz. İlişkilerinizde sizi temkinli yapan Satürn’ün etkisi. Satürn burcunuzda geri giderken duyguların hafife alınmayacağını bildiğiniz için karşınızdaki kişiyi olumsuz etkilemeniz mümkün.

OĞLAK: Aşk yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, çevrenize farklı gelebilirsiniz. Yapacağınız kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyeceksiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen birçok kişi var. Onların paylaşmak istediği konulara çekimser bakabilirsiniz. Siz sabit düşünmekten vazgeçmiyorsunuz. Özgürce davrandığınız zaman başarı yüzdeniz artacak.

BALIK: Aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için yaratıcılığınızı sadece niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Bugün çok cazibelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder