Filiz Özkol 26 Kasım 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

26 Kasım 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Maddi konularda değişik doneleri araştırmaya açık bir gün. Zihinsel faaliyetlerinizin dağınık seyretmemesi için güvendiğiniz dostlarınızla çalışmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz güçleniyor.

BOĞA: İş yaşamınızda iletişiminiz mükemmel. Özellikle disiplinli yapınızı ortaya çıkaran çalışmalar sergiliyorsunuz. Bugün, partnerinizin geçmişiyle ilgili bazı konulara takıntılı olabilir ve olayları istemeden irdeleyebilirsiniz.

İKİZLER: Yönetici gezegeniniz Merkür maddi konularda size birçok fırsatı sunarken, yaşam kalitenizi artırma konusunda ısrarcı yaklaşımlarınızı destekliyor. Bugün, enerjiniz yüksek. Aldırmamayı öğrendiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İyi niyetli yaklaşımlarınızın yanlış anlaşılmasını istemiyorsunuz. Bugün zihinsel dağınıklık yaşayabilir, kendinizle ilgili kararlarınızda çevrenizden yardım bekleyebilirsiniz. Dikkatli olmanız gerekiyor.

ASLAN: İş çevresinde konuşkan kişiliğinizle sempati topluyorsunuz. Alışılan iş düzenine karşı tavırlarınız bugün sizi zorlayabilir. Siz emir almaktan hoşlanmadığınız için size aktarılan fikirlere hemen tepki gösterebilirsiniz.

BAŞAK: Başarılarınızın altında ailenizin size vereceği desteğin katkısı olduğunu biliyorsunuz. Onlarla aranızda olabilecek pürüzler gününüzün kötü geçmesine neden oluyor. Olayları çift yönlü düşüneceksiniz.

TERAZİ: Güzelliklere karşı duyarsız olamadığınız için, karşılaştığınız olaylarda farklı bir estetik arıyorsunuz. Bugün düşüncelerinizi toparlamanız gerekiyor. Olumsuz şeyleri fazla düşünmeyin.

AKREP: Maddi konularda duygusal saplantılar içinde olabilirsiniz. Kendi adınıza güven duygusunun önemli olduğunu bildiğiniz için, size bu duyguyu sağlayacak kişilerle oluyorsunuz. Hatalardan koktuğunuz bir gün.

YAY: Bugün Ay’ın konumu sizi destekliyor. Başarınızın takdir görmesi, motivasyonunuzu artıracak. Partnerinizin yaklaşımları ve inatçı tutumunuz, istenmeyen sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir.

OĞLAK: Yakınlarınızı eleştirmek için birçok neden olacak. Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için sabırlı davranıyorsunuz. Duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün, mesleki anlamda isteklerinizi yaşama geçirmek için güçlü bir paylaşıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Gücünüzü her zaman ispat etmek istiyorsunuz. Ama baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz.

BALIK: Kendinize güveniyor ve başlattığınız işi bitirme konusunda ısrarcı davranıyorsunuz. Bugün, beklediğiniz haberler konusunda acele etmeyin. Beklentileriniz gerçekleşmediği zaman çok üzülüyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder