Filiz Özkol 26 Kasım 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

26 Kasım 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Önemli anlaşmaların sizi beklediği bir gün. Kendinize güvenmenize rağmen, önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Bugün, engellere KOÇ takılabilirsiniz. Ailevi değerleriniz ortaya çıkacak.

BOĞA: Bugünlerde karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve kendinizi yönlendirme konusunda başarılısınız.

İKİZLER: Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek itiyorsunuz. Motivasyon gücünüzü arttıran en önemli etkenin grup çalışmaları olduğunu biliyor ve bu konuda gerekli çalışmalarınızı başlatmak istiyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bildiğiniz konularda konuşmanız gerekirken, çevrenizde gelişen olumsuz olaylara da yorum getirmek isteyebilirsiniz. Bugün kardeşlerinizle ilgili yapacağınız konuşmalar, yaratıcılığınız konusunda size yeni ufuklar açacaktır

ASLAN: Aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, yaratıcılığınızı, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Toplumsal çekiciliğinizin güçlü olduğu bir gün.

BAŞAK: Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz

TERAZİ: Aşk yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, çevrenize farklı gelebilirsiniz. Yapacağınız birçok kısa yolculukta karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyeceksiniz.

AKREP: Çevrenize bağlı yaşamak zorunda değilsiniz. Güneş finans evinizde ilerlerken maddi konularda temkinli yapıyor. Çevresel konularda duyguların hafife alınmayacağını bildiğiniz için, macera türü ilişkilere kalbiniz daima kapalı.

YAY: Dağınık çalışan insanlardan nefret ediyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Gün ortasına doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün.: Duygularınızı içinizde hapsetmeyin

Haberin Devamı

OĞLAK: Yeni başlattığınız çalışmalarda oldukça başarılısınız. Cesur ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Çevrenizde kurduğunuz dostluklar ve iletişim konusunda başarılı 23.12 / 20.01 performansınız sizi öne çıkarıyor.

KOVA: Bugün, arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen birçok kişi var. Onların paylaşmak istediği konulara çekimser bakabilirsiniz. Siz sabit düşünmekten vazgeçmiyorsunuz. Özgürce davrandığınız zaman başarı yüzdeniz artacak.

BALIK: Güneş kariyer evinizde. Kendinizle ilgili arayışlarınızı gündeme getiriyor. Duygusal akıcılığınızın çok yüksek olduğu bir gün. Yaptığınız çalışmaların avantajlarını düşünürseniz, girişimciliğinizi daha da hızlandırmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder