Filiz Özkol 27 Ekim 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

27 Ekim 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Olayların alt yapısı üzerinde çalışmalar yapıyorsunuz. Arkadaşlarınızla olmanın keyfini yaşıyor ve onların desteği konusunda olumlu yansımalar alıyorsunuz. Rakipleriniz tarafından takip ediliyorsunuz.

BOĞA: Yanlış anlaşılma korkusu yaşamanız kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. İlişkinizi rutin bir hale getirdiniz. Sorunlarınızı karşılıklı konuşmalı ve aksayan olayları gözden geçirmelisiniz.

İKİZLER: Özgürlüğünüzü kullanamıyorsunuz. Bugün bulunduğuz konum, sosyal ilişkilerinizi gündeme getirecek. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman huzursuz oluyorsunuz. Uykunuzu ihmal etmemelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yoğun duygular içinde olsanız bile pratik yönünüzü ön plana çıkararak, gerçek isteklerinizi arka plana atmayı başarabilen ender kişilerdensiniz. Değerlerinizin farkındasınız ve gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor.

ASLAN: Güneş’in ilişkiler konusunda size vereceği etkiler kafanızı karıştıracak. Aklınıza gelmeyen aksilikler yüzünden gecikmeler yaşayacaksınız. Ani fırsatların değerlendirme konusunda sürprizlere hazırlı olun.

BAŞAK: Yönetici gezegeniniz iletişimden sorumlu Merkür’ün Terazi’de ilerlemesi yaşama bakışınızda, para konusunda zor hedefe kilitlenmenizi sağlayacak. Size katkı getirecek her koşulu gözden geçirmelisiniz.

TERAZİ: Güvensizliğinizi yendiğinizde daha başarılı oluyorsunuz. Çevrenin etkilerinden uzak kalmaya çalışın. Kendi bildiğiniz gibi yaşamak istiyor ve sevdiğiniz kişinin kendini ifade etmesine izin vermiyorsunuz.

AKREP: İşhayatındaki aksayan problemlerden kendinizi sorumlu tutmuyorsunuz. İş birliğine önem vermenize rağmen rutin işleri seviyor ve iletişim gezegeni Merkür’ün artılarıyla aklınızın karışmasını önlemiş oluyorsunuz.

YAY: Sevdiğiniz kişiyle yaşadığınız zıtlaşma yüzünden zor anlar yaşıyorsunuz. Sakinliği denemelisiniz. Bugün iletişim gezegeni Merkür, kombinasyon burcunuz Terazi’den destek veriyor.

OĞLAK: Ay karşıt burcunuz Yengeç’te ilerliyor ve partnerinizin duygularından emin olmak istiyorsunuz. Birlikteliğinizde önemli aşamalar kaydedebilmek için gerekli cesareti bulmamanız için neden yok. Kendinize güvenmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Duygularınızla yaşadığınızda sizi anlamak zor. Alınganlık gösterebilir, çevrenizi kırabilirsiniz. Yalnız kaldığınız zaman olayları gözünüzde fazla büyütüyorsunuz. Eski hataları artık tekrarlamamalısınız.

BALIK: Yeni projelerin gündemde olacağı bir gün. Kafanızdaki konuları çok düşünmeyin. Düşüncelerinizi aktarırken temkinli davranmalısınız. Geriye dönüşleriniz zor oluyor. Bünyeniz her an sorun çıkarabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder