Filiz Özkol 27 Haziran 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

27 Haziran 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Takıntılı düşünceleriniz işlerinizin gecikmesine neden oluyor. Çevresel koşullar sizi desteklemesine rağmen, içinize sinmeyen bir şeyler var sanki. Arkadaş çevrenizde olumlu tablolar oluşturmuş durumdasınız.

BOĞA: Kariyerinizle ilgili yeni açılımlar söz konusu. Garantili işlerden hoşlandığınız için yeni başlangıçlar konusunda tereddütlü davranıyorsunuz. Anlaşmalar konusunda yüksek performans sergiliyorsunuz.

İKİZLER: Dost çevresindeki sohbetlerde keyif alınarak dinleniyorsunuz. Fakat konusu edilen bazı güncellikler sizin ilgi alanınızın dışına taşabilir. Öylesine yaptığınız konuşmalar daha sonra spekülasyon konusu oluyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyor ve hırslarınızın esiri oluyorsunuz. Planladığınız işleri bir an önce hayata geçirmek istiyorsanız, güçlü bir iş birliğine ihtiyacınız olacak. Tendinize zaman ayırmalısınız.

ASLAN: Her konuda mantığın getirdiği alternatifleri en iyi şekilde birleştirebiliyorsunuz. İşinizle ilgili meydana gelebilecek gecikmede, tepkisizliğe yol açacak çevre etkileşimlerinden uzak kalın. Güven duygusu önemli.

BAŞAK: Merkür, toplumsal ilişkilerinizi aktif bir şekilde etkiliyor. Yapmayı planladığınız işler konusunda yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz ve işlek zekanız sayesinde bir takım engelleri aşacaksınız.

TERAZİ: Neşeli bir gününüzdesiniz. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. İletişim içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel bir duyguyla yaklaşıyorsunuz.

AKREP: Kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Hedeflerinize doğru yol almanız sizi mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilemde kalabilirsiniz. Üstlerinize karşı saygılı olmakta yarar var, siz de biliyorsunuz.

YAY: Enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Merkür, düşündüğünüz her işi yaşama geçirme konusunda istediğiniz desteği veriyor. Zihinsel aktivitenizin yoğun ve güçlü olması istediğiniz şartları size sunacaktır.

OĞLAK: Çalışma hayatınız ile neredeyse iç içe giren özel yaşamınızı değerlendirirken biraz felsefi gözlüklerle bakmaya çalışın. İpler elinizde olmasa da, çok sesliliğe karşı yaklaşımlarınızı daha ılımlı hale getirmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: İlişkiler konusunda aceleci kararlar almamalısınız. Sürekli değişim yaşıyorsunuz. Uranüs’ün etkileri yüzünden kafanız karışabilir. Enerjinizi doğru kullanmanız gerektiği konusunda kendinizi disipline etmelisiniz.

BALIK: Taleplerinizin çok fazla olduğu bir gün. İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü etkilerken, ilişkilerinizde istenmeyen karışıklıklara neden olabiliyor. Kısa vadeli çözümlerle durumu yatıştırmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder