Filiz Özkol 27 Nisan 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

27 Nisan 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İşinizle ilgili yanınızda olacak özel insanlara ihtiyacınız var. Zeka ve iletişim gezegeni Merkür burcunuzda ilerlerken iletişiminiz mükemmel. Birçok değişik fikirle yola çıkabilir, sonra birçoğundan vazgeçebilirsiniz.

BOĞA: Değişim içinde olduğunuzdan bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz. Kuruntularınız epey fazla. Yaşam kalitenizi artırma çabanız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Gelecekle ilgili planlarınız gelişiyor.

İKİZLER: Uzun süredir beklediğiniz birtakım fırsatların kendiliğinden oluştuğunu görmek sizi çok mutlu edecek. Yanlış anlaşılmalar sonucu kendinizi savunabilirsiniz. Sorunun dibine inmenizde yarar var.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Aile içi sorunlar bugün sizi etkileyecek. Bu dönem, sabırlı yapınızı daha çok ortaya koymalısınız. Birtakım sorunları içinizde biriktirmekten sıkıldınız. Olayların sonucu her zaman sizin için problem oluyor.

ASLAN: Yollarla ilgili beklentillerde duraklama var. Duygularınızı saklayacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Cesaretinizi asla kaybetmeyin.

BAŞAK: Maddi sorunların gündeme gelmesiyle düşünceleriniz allak bullak olabilir. Beklenmeyen harcamalara sinirlenmeyin. Parayla ilgili konuları erteleyin. Acil ödemeleriniz için gerekli şartları oluşturun.

TERAZİ: Düşüncelerinizi yeniden şekillendirmenisde fayda var. Sakin düşünüp hiçbir şeye kızmamalısınız. Karşınızdaki kişilere fazla yüklenmeyin. Değişimde olduğunuz için içinize dönebilirsiniz.

AKREP: Düşünceleriniz çok yoğun. Her şeyin alt yapısı incelemekten yorgun düşebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyi gereksiz bir kıskançlıkla bunaltabilirsiniz. Yaşam felsefeniz sürekli değişiyor, dikkatli olun.

YAY: Hayatınıza yeni insanlar girebilir. Değişik gruplardan iş teklifleri alabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişilerin zekasından etkileneceksiniz. Çevre koşularını arkadaşlarınızla birleştirmek isteyeceksiniz.

OĞLAK: Dengenizin bozulmasını istemiyorsunuz. Maddi konularda köklü değişimler gezegeni Plüton’un geri hareketi sizi etkileyecek. Bu dönemde çalışkanlığınız ve disiplininizle göz dolduracaksınız.

Haberin Devamı

KOVA: Seyahatlerinizi ertelemek zorundasınız. Görüşeceğiniz kişilerin bazılarının düşünceleri sizinle aynı olabilir. Onlara dost olma şansı verebilirsiniz. Takıldığınız konulardan uzaklaşmak yerine sarılmanızda fayda var.

BALIK: Kariyerinizle ilgili sıkıntılı bir dönem. Mesleki konularda yapacağınız atılımlar bu dönemde havada kalabilir. Suskunlaşacak, düşüncelerinizi paylaşmak istemeyeceksiniz. Eski duygular ortaya çıkabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder