Filiz Özkol 28 Aralık 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

28 Aralık 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Yaşantınızda farklı değerlerin önemi büyük. Ama küçük değerlere takılmanız yüzünden zaman kaybediyorsunuz. Bugün iç sıkıntılarınız yüzünden yavaşlayan işler söz konusu. Dengelerinizi kurmaya çalışın.

BOĞA: İlişkilerinizdeki dengeyi bulmanız zorlaşıyor. Düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda savaş verebilirsiniz. Bildiğiniz konularda taviz vermek istemediğiniz için sorunlar çığ gibi büyüyor.

İKİZLER: Bugün özellikle bazı takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesi iş başarınızda da sizi zorluyor. Her işin belli bir sistemi var ve sizin aceleci tavırlarınız yüzünden istenmeyen gecikmeler yaşıyor olmanız sizin hatanız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün günlük yaşantınıza sığdırmak zorunda kalacağınız çok iş var. Sosyal hayatınızla ilgili birtakım aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirmelisiniz. Bulunduğunuz ortamın düzeni size göre olmayabilir.

ASLAN: Yakın dostlarınızın size destek vereceği yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Eski sorunları konuşma fırsatı doğacak.

BAŞAK: Sistemi sevdiğiniz halde bazen kurallardan taviz veriyorsunuz. Bugün yakın dostlarınızla birlikte ortak bir çalışma ortamı yaratacaksınız. Çevrenizde sizi etkileyecek kişileri sınayacağınız bir gün.

TERAZİ: Maddi olanaklarınızı çevrenizle paylaşmak zorunda kalabileceğiniz bir gün. Siz, dostluğu seven biri olarak duygusal kırgınlıklarınızı unutup sevdiklerinizin her şeyine koşan bir yapınız var. Yeni fırsat doğuyor.

AKREP: Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkmuyorsunuz. Bugün engeller sizi yıldırmayacak ve sadece duygularınızın yönlendireceği şekilde yaşayacaksınız. Orijinal fikirlere daima açıksınız.

YAY: Kariyerinizi güçlendirmeyi amaçlıyor, seçenekler arasında bocalıyorsunuz. Tarzınızı isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz. Duygularınızda artan arayışlar sizi tatminsiz yapabilir. Zevkleriniz ön plana çıkacak.

OĞLAK: Romantik yönlerinizi ortaya koymanız sayesinde partnerinizle ilişkileriniz canlanacak. Bugün, hareketli ve neşeli saatler sizi bekliyor. Duygusal sezgilerinizde artış var. Bazılarınız yollarla ilgili planlar yapacaksınız.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün, maddi güven arayışında olabilirsiniz. Değişimden etkilenmeden daha kararlı davranmalısınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. İşinizde başarılı çalışmalar içindesiniz. Su içmeyi sakın ihmal etmeyin.

BALIK: Bazı işlerin sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz. Kısa sürede olayların sizin lehinize dönüşeceği kesin. Dostlarınızı aramak için fırsatları değerlendirin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder