Filiz Özkol 28 Aralık 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

28 Aralık 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili problemler yaşamak istemiyorsanız olayları gereğinden fazla irdelemeyin. Ayaklarınızla ilgili problemler söz konusu.

BOĞA: Yaşam kalitenizi artırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Çevrenizle birlikte ortak aktiviteler gündeme gelecek. Eleştirilere açık değilsiniz.

İKİZLER: Organizasyonlar ve iş birlikleri önem kazanıyor. Tavırlarınız başkalarına ters gelebilir ama onları her konuda ikna edebileceksiniz. İlişkilerinizde kendi gücünüzün farkındasınız ve olayları ele almayı iyi biliyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissetmeniz onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor.

ASLAN: Düşündüğünüz olayları çevrenizle paylaşmaktan zevk alacağınız bir gün. İletişim konusunda başarılı bir grafik çiziyorsunuz. İlgi alanlarınız çok fazla ve geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Tercihlerinizi doğru yapmalısınız.

BAŞAK: Maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak ve özgürlüğünüzü kanıtlayacaksınız. Farklı kişilerin fikirlerin yola çıkarak kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız. İlişkide geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz.

TERAZİ: Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün. Yaratıcılığınız artıyor. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Çok çalışmanız gerektiğinin farkındasınız. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

AKREP: İdealist yapınızdan ödün vermeden başarınızı yükseltmenin kolay olmadığını biliyorsunuz. Bilinçaltınızda biriktirdiğiniz birçok düşünceyi dağıtın. Dostlarınızdan önemli destekler alıyorsunuz.

YAY: Bugün, çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Amaçlarınıza uygun kişilerle görüştüğünüzde kendinizi çok daha mutlu hissediyorsunuz. Derin düşüncelere sahipsiniz.

OĞLAK: Ailenizin ihtiyaçları karşısında sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Mantık ağırlıklı düşüncelerden yola çıkarak çözüm bulacaksınız. Sezgileriniz çok yoğun. Duygusal ilişkilerinizde hareketlenme söz konusu.

Haberin Devamı

KOVA: Ketum davranışlarınız altında gizli plann ve önemli konuların olduğunu saklamayı seviyorsunuz. İlişkinde karşı tarafın şartlarını düşüncelerinizle birleştirmek isteyebilirsiniz. Değişim sürecindesiniz.

BALIK: Mantığınıza güvenip düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden keyif alacaksınız. Güven duygusunun çok önemli olduğunu ona hissettirmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder