Filiz Özkol 28 Eylül 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

28 Eylül 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Maddi konularda ketum olduğunuz kesin. Karşılıklı iş görüşmelerinde, finans konuların gündemde olacağını bilmelisiniz. Çalıştığınız işyerinde yapmak istediğiniz birçok şeyi, kısıtlı koşullar yüzünden yaşama geçiremiyorsunuz.

BOĞA: Bugünlerde duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. Bazı kişiler aleyhinize konuşarak, mevcut şartlarınızın daha da karışmasına neden olabiliyor.

İKİZLER: Duygularınızı saklayarak çevrenize gizemli bir hava yaratıyorsunuz. Olayları derin bir şekilde algıladığınız için, sizi ikna etmeleri çok zor. Çevrenizle uyum içinde olmanıza rağmen, hiç kimseyi kırmadan, gizli bir inatçılık sergilemeniz, ilginç bir durum.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Birlikte çalıştığınız kişilere karşı içsel bir öfke duyabilirsiniz. Bugün duygularınızı gizlemek zorundasınız. Pratik zekanız sayesinde, olayları çok çabuk çözümleyebildiğiniz için, çevrenizin size karşı egoları olabilir.

ASLAN: Duygularınızı inatla savunduğunuz bir gün. Sizi ilgilendiren tüm konulara kendinizi verecek ve başarınızı ortaya çıkaracaksınız. Bugün kendinizi gireceğiniz ortamlarda dingin ve yaratıcı bir şekilde ifade etmelisiniz.

BAŞAK: Derin bir ruhsal denge arayışı içindesiniz. Bugün, sözlerinizin arkasında durarak, yakınlarınıza verdiğiniz tavizleri yerine getirmek isteyeceksiniz. Oysa bir an önce tamamlamanız gereken yoğun bir iş birikimi mevcut.

TERAZİ: İş disiplininizi mükemmel sergileyeceksiniz. Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. İş hayatınızda gizliliği tercih etmelisiniz. Bugün, özellikle bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemeli ve daha sonra ortaya koymalısınız.

AKREP: Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda kuracağınız diyaloglar çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyorsunuz fakat olayların boyutları sizin davranış biçimlerinizi olumsuz etkileyebiliyor. Bu dönem her şey daha iyi olacak.

YAY: Çevrenizle iş birliği içinde olduğunuz zaman, başarı grafiğiniz daha da artıyor. Eleştiriye gelemeyen yapınız yüzünden çevrenize aykırı düşüyorsunuz. Yeni projeleriniz için, size yardım edecek dostlara ihtiyacınız olabilir.

Haberin Devamı

OĞLAK:  Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansı iş yaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda yapıcı konuşmalarınızla göz dolduracaksınız.

KOVA: İşinizle ilgili yeni gelişmeleri takip ederek, daha olumlu sonuçlara gideceksiniz. Ailenizi ilgilendiren bazı iş konumları, sizin de ilginizi çekebilir. Yaşamınızı denetleyen unsurları yeniden gözden geçirmelisiniz.

BALIK: Bugün rakip tanımıyorsunuz. Yakın ilişkilerinizi olumlu etkiliyor ve istediğiniz her türlü desteği size veriyor. İş görüşmelerinde Satürn’ün burcunuzda geri hareketinin yansımasını hissedeceksiniz. Dikkatli olmak zorundasınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder