Filiz Özkol 28 Kasım 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

28 Kasım 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün Ay’ın konumu, felsefi anlamda yoğun düşüncelere neden olurken çevrenizi güzelleştirmek için çalışmalar yapacaksınız. Ayrıca iş toplantılarında ve aşk yaşamınızda fiziksel olarak da etkileyici olmak istiyorsunuz.

BOĞA: Bugün heyecanlarınıza neden olacak özel ilişkilerin karşınıza çıkması sizi düşünmeye sevk edebilir. Çünkü yeni bir başlangıç için uygun günlerde değilsiniz. Gireceğiniz topluluklarda tedbiri elden bırakmamalısınız.

İKİZLER: Tartışmaların ve kırıcı konuşmaların olabileceği ortamlardan uzak kalmalısınız. Bugünlerde agresif davranmanıza neden olacak tüm çevre koşulları sizi tahrik edecek. Özel duygular sizin için önemli olacak.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor ama bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Yeni bir işe başlayanlar için bulundukları ortam çok önemli.

ASLAN: Sosyal yaşamınızda çok romantiksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekecek ve katıldığınız toplantılarda öncelikle sağduyulu davranışlarınızla karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz. Yeni bir proje gündeme gelecek.

BAŞAK: İnandığınız konularda taviz vermeyeceksiniz. Planlarınızı uygularken kibar, ince, zarif ama ısrarcı davranacaksınız. Çevrenizde size karşı çıkanlara da yumuşak bir şekilde cevap vereceksiniz. Sabrınız önemli.

TERAZİ: Yakın ilişkiler, komşular ve iletişim konuları gündeme gelirken aile ve yuva ile ilgili konularda daha fazla ilgili olacaksınız. Enerjinizi ve vaktinizin tümünü yakın dostlarınızla ortak çalışmalar için kullanacaksınız.

AKREP: Enerjinizin yüksekliğine diyecek yok doğrusu. Bunun farkındasınız ve maddi konulardaki olağanüstü çabalarınız karşılığını alacaksınız. Bazılarınız yakın dostlarınızla sanatsal gezilere katılabilir.

YAY: Küçük kaçamaklar sizi oyalasa bile sonu gelmeyecek maceralar yüzünden geçici sorunlar yaşamak istemiyorsanız, gireceğiniz ortamlarda oto kontrol sisteminizi tetikte tutmalısınız. Bazı eleştirilere maruz kalmak sizi üzebilir.

OĞLAK: Sizin en büyük enerjiniz hayata hırslı ve adanmış bakmanız. Siz her şeyi önce sıkı düşünür sonra hareket edersiniz. Düşünce mekanizmanız daha da hız kazanabilir. İş hedeflerinizi üst noktalara taşımak istiyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Başkalarının davranışları altında sahte sevgi gösterisi olabilir. Olayların analizini yapacak kadar sezginizin yüksek. Çevrenize bu özelliğinizi hissettirmek istemiyorsunuz. Rakiplerinizin farkındasınız.

BALIK: Duygusal coşkularınız ve yaratıcılığınız yine ön planda. İlişkinizi abartmak için hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız. Bazılarınız partnerleriniz için olumlu çaba içinde olacaksınız. Eski dostlarınız gündemde olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder