Filiz Özkol 29 Eylül günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

29 Eylül günlük burç yorumları

KOÇ

Güçlü kararlar verebilecek bir gündesiniz. Kişiliğinizle çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz. İş yaşamınızda aksayan durumlar sizi ilgilendirmemeli. Sorumluluklarınızı yerine getirmesini biliyorsunuz.

BOĞA

Duygularınızı frenlemede üzerinize yok. Onun davranışlarındaki farklılığı hissediyor, anlamak istemiyorsunuz. Yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyi aramanın tam sırası. O, sizden haber bekliyor.

İKİZLER

Yaşam dengelerinizde aksaklıklar çıktığı zaman sıkıntınız artıyor. Bugün birçok sorunu toptan çözmek zorunda kalabilirsiniz. Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz iş başarınızı olumlu yöne taşıyabiliyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ

Arzularınıza gem vuramazsınız. Bugün farklı şeyler yapmanız için Ay Balık’ta ve size her türlü desteği veriyor. İsteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Kendinizi sessizce savunan bir yapınız var. Motivasyona ihtiyaç duyuyorsunuz.

ASLAN

Bazı sorunlarınızı erteleyerek zaman kazanmak istiyorsunuz. Korkularınızı bir an önce yenmelisiniz. Maddi konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir. Özgürlüğünüzü korumak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

BAŞAK

Yaşam süreci içinde kendinizi ispat etmek istediğiniz konularda yeni başlangıçlar yapmayı hedefliyorsunuz. Bugün, sezgilerinizi doğru kullanmalı, düşüncelerinizi farklı konulara yoğunlaştırmalı ve sakin olmalısınız.

TERAZİ

Çalışma hayatında hassas ve alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin size verecekleri enerji çok önemli olacak. Sabırlı ve sessiz kalmakla birçok sorunu biriktirmek sizi sıkacaktır.

AKREP

İdealist yapınızı çok fazla zorlamayın. Olaylar gittikçe yön değiştiriyor ve sizi aşmaya başladı. Arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalarda sürtüşmeler söz konusu. Kendinizle ilgili konularda acele etmemelisiniz.

YAY

Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bu dönem, her türlü şartı gözden geçirmeli ve duygusal bağlardan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz.

OĞLAK

Gücünüzün farkında olmanıza rağmen hırslı yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Toplumsal olaylarda zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik sizi bekliyor. Farklısınız.

Haberin Devamı

KOVA

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için çevreniz kalabalık olacak. Etrafınızdaki kişilerin size olan davranışlarından değişik anlamlar çıkarmak yerine fırsatları değerlendirmelisiniz.

BALIK

Duygularınızı ortaya koyacaksınız ve karşı cinsin ilgisi üzerinizde olacak. Evinizle ilgili değişimler söz konusu. Enerjiniz çevreniz tarafından takdir ediliyor. Kendinizi aşma konusunda gerekli donanıma sahipsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder