Filiz Özkol 29 Nisan 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

29 Nisan 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Yaşantınızda farklı değerlerin önemi büyük. Ama küçük şeylere takılmanız yüzünden zaman kaybediyorsunuz. Bugün iç sıkıntınız nedeniyle yavaşlayan durumlar söz konusu. Dengelerinizi kurmaya çalışın.

BOĞA: İlişkilerinizdeki dengeyi bulabilmeniz zorlaşıyor. Düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirmek için savaşabilirsiniz. Bazı konularda taviz vermek istemediğiniz için sorunlar çığ gibi büyüyecek.

İKİZLER: Bugün takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesi iş başarınızda da sizi fazlasıyla zorluyor. Her işin belli bir sistemi var ve aceleci tavırlarınız yüzünden istenmeyen gecikmeler yaşamanız sizin hatanız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Günlük yaşantınıza sığdırmak zorunda kalacağınız çok iş var. Sosyal hayatınızla ilgili birtakım aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirmelisiniz. Bulunduğunuz ortamın düzeni tarzınız olmayabilir.

ASLAN: Yakın dostlarınızın size destek vereceği yeni konular gündeme gelecek. Ani değişimin size kazandıracağı bir şey yok ve temkinli yapınızı ispat edeceksiniz. Eski sorunları konuşma fırsatı doğuyor.

BAŞAK: Sistemi sevdiğiniz halde bazen kurallarınızdan taviz vermek zorunda kalıyorsunuz. Yakın dostlarınızla birlikte ortak bir çalışma yapacaksınız. Çevrenizde sizi etkileyecek kişileri sınayacağınız bir gün.

TERAZİ: Maddi olanaklarınızı çevrenizle paylaşmak zorunda kalabileceğiniz bir gün. Siz, dostluğu seven birisiniz. Kırgınlıklarınızı unutarak sevdiklerinizin her şeyine koşan bir yapınız var. Yeni fırsatlar kapıda.

AKREP: Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkmuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece duygularınıza güveneceksiniz. Değişik ve orijinal fikirlere açıksınız.

YAY: Kariyerinizi güçlendirmeyi amaçlıyor, seçenekler arasında bocalıyorsunuz. Tarzınızı korumasını çok iyi biliyorsunuz. Duygularınızda artan arayışlar sizi tatminsiz yapabilir. Zevkleriniz ön plana çıkacak.

OĞLAK: Romantik yönlerinizi ortaya koymanız sayesinde partnerinizle ilişkiniz canlanacak. Bugün, hareketli ve neşeli saatler sizi bekliyor. Sezgilerinizde artış var. Bazılarınız yollarla ilgili planlar yapacak.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün, maddi güven arayışı içinde olabilirsiniz. Değişimden etkilenmeden kararlı davranmalısınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. İşinizde başarılı çalışmalar içindesiniz. Bol su içmelisiniz.

BALIK: Bazı konuların sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz. Kısa sürede olayların lehinize dönüşeceği kesin. Dostlarınızı aramak için fırsatları değerlendirin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder