Filiz Özkol 29 Ocak 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

29 Ocak 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Kişisel duygularınız ön plana çıkıyor. Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında kaosa düşebilirsiniz.

BOĞA: Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınız çok yoğun. Bazı konularda taviz vermekten korktuğunuz için, olayların detayları çok önemli biliyorsunuz.

İKİZLER: Bugün sosyal ilişkilerinize daha fazla değer veriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kişiselliğinizi ön plana çıkarmakla, değerlerinizin herkes tarafından onaylanmasını istiyorsunuz. Değişim söz konusu.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygusal anlamda kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün, herkesten çok daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz.

ASLAN: Venüs burcunuzda bulunuyor. İkili ilişkilerinizde bir türlü istediğiniz performansı yakalayamadığınızı zannederek, huzursuzluk çekebilirsiniz. Oysa biraz daha esnek olmalı ve kendinizi denetlemekten vazgeçmelisiniz.

BAŞAK: Olaylara yüzeysel bir bakış açısı getirmek istemediğiniz için, çevrenizle kişisel çarpışmalar yaşayabilirsiniz. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan kurtulmanız mümkün değil.

TERAZİ: Ailenizin isteklerini çok çabuk hissedebileceğiniz bir gün. Ailenizin ve dostlarınızın aykırı düşünceleri ve fikirleri aklınızı karıştırabilir. Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz.

AKREP: Birlikte çalıştığınız kişilerden çok fazla şey bekliyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz. Bugün olayların arkasındaki nedenler üzerinde durmalısınız.

YAY: Bugün birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Siz çabalarınızın boşa gitmediğini gördüğünüz zaman keyif almasını bilen ender kişilerdensiniz. Eski ve yeni aşk karmaşasına dikkat edin.

Haberin Devamı

OĞLAK: Maddi konularda istediğiniz gelişimin, arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak değişim göstermesi, motivasyon açısından çok daha olumlu oluyor. Sınırlı hareket ettiğiniz zaman, kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz.

KOVA: Bugün sıra dışı düşünceler içinde yaşıyor fakat arkadaşlarınıza ters düşmek istemiyorsunuz. Çevrenizin tepkisinden korkuyorsunuz. İyi niyetli yaklaşımlarınız ters anlaşılabilir. Kendinizi ifade ederken, ikna edici olmalısınız.

BALIK: Maddi konularda sezgisel yeteneğinizin çok güçlü olması, bazı ideallerinizi ortaya çıkarırken, sizi de farklı kılıyor. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Finansal desteğe ihtiyacınız var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder