Filiz Özkol29 Şubat 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

29 Şubat 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Maddi konularda yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları akıllıca kullanacaksınız. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin, size olan davranışları çok önemli. İsteklerinizde dengeli ve yapıcı davranıyorsunuz.

BOĞA: Partnerinizin sizin hakkınızda düşüncelerine çok önem veriyorsunuz. Bugün, duygu derinliği yaşayan bir kişi olarak, birçok ayrıntı söz konusu olabilir. Gizliliklerin size kazandıracağı hiçbir olay yok, unutmamalısınız.

İKİZLER: Proje üretme konusunda derin düşüncelere sahipsiniz. Bugün, bilinçaltınız oldukça yoğun. Yapmak istediğiniz çok şey var. Duygusal konularınızla ilgili yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Birlikte çalıştığınız kişilerle iş birliği içinde olacaksınız. Partnerinizle ortak çalışmalar yapmak için, uygun bir gündesiniz. Onunla paylaşacağınız çok şey var. Sosyal ilişkilerinizi kendi tarzınıza göre yaşamak istiyorsunuz.

ASLAN: Bugün, yaratıcılığınızı daha da ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacak ve toplumsal başarınızı ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Özellikle kişisel tavırlarınız, karşılaşacağınız olaylar üzerinde belirleyici olacak.

BAŞAK: Karşı tarafın ani değişimleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün, çevrenizle birlikte yeni başlangıçlar içinde olacak ve girişimciliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Siz, daima kendi tarzınızla hareket etmekten yanasınız.

TERAZİ: Başarılarınız çok önemli. Bazı kişilerin davranışları canınızı sıkabilir. Olaylara fazla takılmayın. Aileniz, kararlı davranışlarınız karşısında size destek verecek ve siz, istemeseniz de olumlu etkileneceksiniz.

AKREP: Çevrenizdeki kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Karşınızdaki insanlara güven duymak istemeniz sonucunda, detaylar ön plana çıkıyor. İş hayatınızda, yanlış telkinlere neden olabilecek durumlar söz konusu olabilir.

YAY: Kişisel özgürlüğünüzün elinizden alınmasına karşısınız. Bulunduğunuz ortamlarda hiç kimseye taviz vermek istemiyor olmanız, karşınızdaki kişilerle ikilem yaşamanıza neden olabiliyor. Yaşamınız her an değişebilir

Haberin Devamı

OĞLAK: Duygu derinliği içinde olacağınız bugün, her şeyi farklı yönden algılıyorsunuz. Geçmiş yaşamınızla ilgili eski pürüzleri kafanıza takıyor olabilirsiniz. Bugün, günlük yaşamınızda tatmin edici bir performans gösteriyorsunuz.

KOVA: Kişisel kariyeriniz ve duygusal güveninizin çok önemli olması, yaşamınızı kolaylaştıracak çalışmalara yönelmenizi sağlıyor. Bugün, öfkelerinizi baskı altında tutmayı başardığınız sürece iş motivasyonunuz daha da artacak.

BALIK: Duygusal bağlarınızı güçlendirmek istiyorsunuz. Enerjinizi olumlu bir şekilde ortaya çıkarmalısınız. Görüşeceğiniz kişileri etkilemek sizin elinizde olan bir şey. Sadece, sözlü ifadelerinizde dikkatli olmak zorundasınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder