Filiz Özkol 29 Temmuz 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

29 Temmuz 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Çevrenize karşı iyi niyetiniz çoğu kez yanlış anlaşılıyor. Başkalarının fikrini almayın. Siz sağlıklı düşünüyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte ortak üreteceğiniz projelerde onların duygularınıza değer vermelisiniz.

BOĞA: Duygusal anlamda anlaşılmaya ihtiyacınız var. Güven duygunuzun körüklenmesi gerekiyor. Ortaklıklar için partnerinizin fikirlerine ihtiyacınız olabilir. Onun enerji yüklü olması sizi de olumlu etkiliyor.

İKİZLER: Ailenizin bazı sorunlarına kesin çözümler üretebilirsiniz. İşinizle ilgili yeniliğe açık bir gündesiniz. Bugün, güçlü yönlerinizi bir kez daha ortaya koyacaksınız. Maddi konularda yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Hedeflerinize doğru yol almanız sizi mutlu etse de, isteklerinizde artış olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için daha fazla beklemeyin. Özel problemleriniz gündemde.

ASLAN: Bugün, nostaljik konuşmalar içinde olacaksınız. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olun. İş alanlarınızın kısıtlanmasına izin vermemelisiniz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için başarılı adımlar atıyorsunuz.

BAŞAK: Değişimden hoşlandığınız bir gün. Uzun süredir planladığınız seyahati yapabilirsiniz. Çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Karşı cins üzerinde etkiniz çok yüksek. Şansınız epey açık.

TERAZİ: Hesaplarınızı yaparken çevreniz farklı gelişmelere sahne olacak. Konuşmalarınıza derin bir anlam katarak karşınızdakileri etkiliyorsunuz. İstek ve duygularınız arasında denge çok önemli.

AKREP: Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olacak, yeni bir ortama gireceksiniz. Her zamanki inceleme huyunuzdan yola çıkarak bazı detayları gözünüzde büyütebilirsiniz. Çevrenize karşı üstünlük savaşı verebilirsiniz.

YAY: Korkularınız yüzünden cesaret isteyen işlerde çekimser kalmanız hata. Olaylara gururlu yaklaşıyorsunuz. Partnerinizle uyumlu bir ortaklık içinde olacaksınız. Düşüncelerinizle bocalamaktan vazgeçin.

OĞLAK: Sezgilerinizin yüksek oluşu gün içinde bile bulunduğunuz ortamlardan kopmanıza neden olabiliyor. Kazançlarınızı artırma konusunda sezgilerinize güvenin. Yollarla ilgili beklentileriniz ön plana çıkacak.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün, sezgilerinizi mükemmel kullanacaksınız. Maddi değerlerinizi artırmak için şartlarınızı yeniden gözden geçirecek ve bazı önemli kişilerle bir araya gelebileceksiniz. İletişimde gecikmeler yaşayabilirsiniz.

BALIK: İlham veren Neptün burcunuzda geri giderken kuruntulu yönlerinizin yaratıcılık isteyen işlerde belirgin şekilde ortaya çıkmasına neden oluyor. Küçük hesapları bırakıp, sakin bir şekilde olayları takip etmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder