Filiz Özkol 3 Aralık 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

3 Aralık 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Kendinizi farklı hissediyorsunuz. İçinizde özgürlük duyguları var. Ayaklarınız bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak istiyor. Kendinizi bir yerlere ait gibi hissetmemek sizin hatanız. Ruhunuzda fırtınalar esiyor.

BOĞA: Otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Duygularınızı ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz.

İKİZLER: Güneş, karşıt burcunuzda ilerliyor. Aşk yaşıyorsunuz ama içinizde nedenini bilmediğiniz bir boşluk var. Kısa vadeli ilişkilerde aradığınız tatmini bulamıyorsunuz. Maddi sıkıntılar kafanızı kurcalayabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İlişkiye kararlı yaklaşıyorsunuz. Özgürlüğünüzü özleseniz de bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek isteklerinizi içinizde saklıyorsunuz.

ASLAN: Yaşlı kişilerin yardımına koşabilirsiniz. Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman her şeye sinirlenebiliyorsunuz. Özellikle duygusal sorunlarınızı fazla kafanıza takıyorsunuz.

BAŞAK: Maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi halletmek istiyorsunuz. Farklı bir yapınız var ihtiyaçlarınızı başkalarının yanında konu yapmaktan hoşlanmıyorsunuz.

TERAZİ: Para kazanmayı seviyorsunuz. Gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz. Bunları yaparken, bazı şeyleri gizleyeceksiniz. Gücünüzü ispat etmek için başlattığınız mücadeleden zevk alıyorsunuz.

AKREP: Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Maddi konularda gizli hesaplarınız olabilir. Yatırımda kimseye güvenmiyor ve işi takip etmekten hoşlanıyorsunuz.

YAY: Özgürlükte sınır tanımıyorsunuz. Karşı tarafı hızlı algıladığınız için çevrenizin duygusal konuları yeniden anlatmasına gerek yok. Onların gizlediği olayları çabuk çözmeniz huzursuzluğa neden olabiliyor.

OĞLAK: Bilinçaltınızın baskısından uzaklaşın. Sezgileriniz yüksek. Koşullarınızı yapılandırmak isteyebilirsiniz fakat, kısa vade çözümler yerine uzun süreçleri tercih ediyorsunuz. Gizemli davranmaktan vazgeçmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Para kazanmakta kişisel çabanızın önemi büyük. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmak istemiyorsunuz. Arkadaşlarınızın size getireceği teklifi düşünmeden kabul etmeyin. Güvene ihtiyacınız var.

BALIK: Maddi konularda genişlemekten yanasınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak kısa sürede isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Değişimlere hazır olmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder