Filiz Özkol 3 Kasım 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

3 Kasım 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, değişik fırsatlar karşısında karar verme güçlüğü yaşayabilirsiniz. Yaşam kalitenizi artıracak konular üzerinde durmanız, bazılarına fazla ters gelebilir. Zamanlama konusunda ölçülü davranmalısınız.

BOĞA: Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı çok seviyorsunuz. Hareketli ve neşeli bir gün. Sezgilerinizde artış var.

İKİZLER: Duygularınızda artan arayışlar sizi tatminsiz yapabilir. Her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsunuz. Bugün partnerinizi sorgulama gereği duyabilirsiniz. Çabuk değişim gösteriyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün düşüncelerinizde kararsızlık var. Bilginizi paylaşma konusunda tereddütlü davranıyor ve kimseye fikirlerinizi söylemek istemiyorsunuz. Enerjini yansıtabileceğiniz kişilerle aynı ortamı paylaşmalısınız.

ASLAN: Kendinizi, çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Olaylara geniş açıdan bakıyorsunuz. Çalışma sisteminizle ilgili yeni süreç başlatmak üzeresiniz.

BAŞAK: Arkadaşlarınız arasında farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına başarılı çalışmalar içindesiniz. Onların bazı sorunlarına yardımcı olmak isteyecek, değişik fikirler vereceksiniz.

TERAZİ: Bugün, dengelerinizle başınız dertte. Mesleki konuların ön sıralarda yer alması neticesinde, ertelediğiniz işlerin birikmesine meydan vermeyin. Ailenizle yaşadığınız birtakım problemleri gözünüzde büyütmeyin.

AKREP: Güneş burcunuzda ilerlerken duygusal konuda kafanız karışabilir. İstek ve hayalleriniz arasında köprüyü kurmakta zorlanabilirsiniz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir.

YAY: Maddi konulara sıkıca sarılıyorsunuz. Kendinizi ispat etme konusunda ustaca ve kibarca yaklaşımlar sergileyin. Maddi konularda gündemi yakından takip edin ve olaylara göre işinizi yönlendirin.

OĞLAK: Ay İkizler’de ilerlerken derin ve keskin görüşler içindesiniz. Şartlarınızı yeniden gözden geçirirken daha aktif kişilerle iş birliği içine girmelisiniz. Kısa sürede yapmanız geren çok şey olacak. Kendinize güveniyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Yoğun düşünceler içindesiniz ve anlatım güçlüğü çekiyorsunuz. Yaşadığınız duyguları başkalarının anlaması mümkün değil. Sezgileriniz mükemmel çalışıyor. Sadece enerjinizi doğru kullanmalısınız.

BALIK: Siz duygularınıza hakim olduğunuz müddetçe bazı olayları yeniden yapılandırabilirsiniz. Gün içinde karşılaşacağınız olaylara karşı takınacağınız tavırları iyi belirlemelisiniz. Fırsatlar kadar aksilikler de olabilir, unutmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder