Filiz Özkol 30 Haziran 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

30 Haziran 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, organizasyon çalışmalarıyla yaşantınıza renklendireceksiniz. Liderlik yapabileceğiniz bazı olayların gündem kazanmasıyla kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Maddi konularda bolluğa kavuşmanız zaman alabilir.

BOĞA: Özgürlüğünüz için her türlü şartıı kendinize hedef olarak belirleyebilir ve kişisel isteklerinizle toplumsal olayları kafanızda bağdaştırabilirsiniz. Güçlü enerjiniz ve istekleriniz çevrenizde sorun yaratabilir.

İKİZLER: İsteklerinizde aşırıya kaçtığınız zaman kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı bilmenize rağmen, tutkularınız yüzünden heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz. Başlangıçlar konusunda fazla ısrarcısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Hayalleriniz için işbirliğine ihtiyacınız var. Ama çevrenizdekilere karşı önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir, şartları yeniden koordine edebilirsiniz.

ASLAN: Arkadaşlarınızla işbirliği içinde olacağınız bir gün. Düşüncelerinizden yola çıkıyorsunuz ama değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Çıtanız yükselirken bağlantılarınızı sıcak tutmalısınız.

BAŞAK: Kendinizi denetleme huyunuzdan vazgeçin. Sistemli yapınızın getirdiği sorumluluk karşısında bunalabilirsiniz. Bugün, zaman kavramını unutturacak aktiviteler içinde olabilirsiniz. Maddi konular canınızı sıkabilir.

TERAZİ: Hırslarınız yüzünden çevrenizi kırabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere isteklerinizi diretmeyin. Finans konularına vereceğiniz ağırlık sayesinde yeni aşamalar kaydedeceksiniz. Özgün fikirlerle yola çıkıyorsunuz.

AKREP: Yolculuklarla ilgili bazı projeler gündeme gelebilir. İç sıkıntılarınızın tek nedeni, çevrenizin problemlerine çözüm üretmekten yorulmanız. Bugün, sadece kendi arzularınızın ön planda olacağı işler yapmak isteyeceksiniz.

YAY: Enerjinizi belli edecek işlerin peşindesiniz. Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz. Liderlik vasıflarına çabuk alışacak ve isteklerinizi kolayca ortaya koyacaksınız. Gücünüzün farkındasınız. Çevrenize de yansıtıyorsunuz.

OĞLAK: Düşüncelerinizden ödün vermeyen bir yapıya sahip olmanıza rağmen, bugün olaylara bakış açınızda gözle görülen bir esneklik söz konusu. Yatırım konusunda kararlı adımlarınız mevcut. Tüm işlerinizde yenilenme söz konusu.

Haberin Devamı

KOVA: Düşündüğünüz konuların kabul görmesi sizin için mutluluk kaynağı olacak. Hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmamak sizi çok şey kazandıracak. Şartlar sizden yana, değerlendirin.

BALIK: İş yaşantınızda gösterdiğiniz çabanın sizi kazandıracağı prestiji unutmamalı ve geleceğe yatırım yapmaktan çekinmemelisiniz. Değer yargılarından yola çıkıp da hatalarına sizin kadar sahiplenen çok az kişi vardır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder