Filiz Özkol 4 Ekim 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

4 Ekim 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz, iş başarınızı olumlu etkiliyor. Bugün daha detaycısınız. Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı engellemeyin.

BOĞA: Başarılı bir iş dönemi yaşadığınız halde Jüpiter retrosundan, hedeflerinizde zorlanıyorsunuz. Çevrenizle kuracağınız olumlu iletişim, size yardımcı olacaktır. Bazen aksaklıklar çıktığı zaman, içsel sıkıntınız artıyor.

İKİZLER: Merkür retro yapıyor. Yeni başlangıçların her zaman gerginlik getirdiğini siz de biliyorsunuz. Bugün maddesel güvenliğiniz ön planda olacak. Kan bağı olduğunuz kişilerle tartışacağınız konularda onlara da söz hakkı vermelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ortak dostlarınızla birlikte, iş birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Bugün pratik işlerin çözümü sizi bekliyor. Uzun zamandır unuttuğunuz işler yeniden karşınıza çıkıyor. Hızlı hareket etmelisiniz.

ASLAN: Planlı bir şekilde davrandığınız zaman, olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Bugün, olaylara belli bir felsefeyle yaklaşarak, enerjinizi dengeleyeceksiniz. Başlatacağınız çalışmaları bireysel yapmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK: Sorumluluğunuzun artmasının sizi olumsuz yönde etkilediğini zannediyorsunuz. Aslında yaşam enerjinizi daha çok artıracak bir olay. İş konusunda, her türlü ayrıntıyı hesaplamak zorundasınız. Korkularınızı bir an önce yenmelisiniz.

TERAZİ: Bugün rekabetçi yapınız aşkta da kendini farklı bir şekilde gösteriyor. Sevgilerinizi özel yaşadığınız için, yanlış anlaşılıyorsunuz. Tutkulu yapınız; sizi farklı ilişkilere sürüklerken, düşünmeniz gereken çok şey var.

AKREP: Sabit düşüncelerden uzaklaştığınız zaman, kendinizi iyi hissediyorsunuz. İnatçı yapınızın kendinize zarar verdiğini biliyorsunuz. Karşı cinse istediklerinizi yaptıracağınız bir gün içindesiniz. İlişkilerinizde başarılısınız.

YAY: İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Çevrenizle iş birliği içinde olacağınız bir gün. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Yaşama felsefi bakıyorsunuz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bugün, iş ilişkilerinizde bir yoğunluk söz konusu olacak. Birçok işinizi zincirleme halletmek zorunda kalacaksınız. Mücadeleci ruhunuzu ortaya çıkarın. Etrafınızdaki koşullardan bağımsız olarak düşünün ve hareket edin.

KOVA: Kendinize öz güveniniz o kadar tam ki, hiçbir konuda hata kabul etmek istemiyorsunuz. Sizden çok şey bekleniyor. Her işe yetişmeniz mümkün değil. Ailenize de zaman ayırmalısınız. Dostlar her konuda yardımcı olacaklar.

BALIK: Neptün ve Satürn’den önemli destekler almaya başlayacaksınız. Kişisel özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız. Bugün, olayları sürekli yargılayarak, duygusal tatminlerinizin çıtasını yüksek tutmak isteyeceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder