Filiz Özkol 4 Eylül 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

4 Eylül 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: İçtenliğinizin size kazandıracağı prestiji inkar edemezsiniz. Bugün duygusal yönlerinizi saklayarak kendinizi daha mantık çerçevesi içinde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Maddi olaylarınızı yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız. 

BOĞA: Duygusal bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. İletişim konusundaki başarınızı biraz da, karşınızdaki kişinin ruhsal durumunu düşünerek hareket etmelisiniz. Kişisel motivasyonunuz, çevresel faktörlerinizle paralel gidiyor.

İKİZLER: Yaptığınız işlerden duygusal tatminler sağlamak istiyor olmanız belki çok güzel, fakat duygularınızda yaşadığınız gelgitler sizin için çoğu kez hiç de hoş olmuyor. Bugün, ilgi çekmek için her türlü donanıma sahipsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin fikirlerinden yola çıkmadan önce, biraz daha sakin düşünmelisiniz. Zamanlama konusunda yaptığınız hataların geriye dönüşlerinde yaşayacağınız sıkıntıları unutmamalısınız.

ASLAN: Bugün, gizli düşünceler içindesiniz. İçinizde duygusal bir boşluk hissedebilirsiniz. Geçmişle gelecek arasında yaşamı irdelerken, içinizde açıklayamadığınız burukluklar yaşıyor olabilirsiniz. Geçmişe teslim olmamalısınız.

BAŞAK: Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Bugün, birçok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendiniz farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. Başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var.

TERAZİ: Aklınıza gelmeyen aksilikler yüzünden gün içinde gecikmeler yaşayacaksınız. Yarım kalan işlerinizi tamamlamalı ve yeni başlangıçlar için acele etmemelisiniz. Fırsatları değerlendirme konusunda sürprizlere hazırlıklı olun.

AKREP: Duygusal ilişkilerinizde karşılıklı bir mücadele içinde olsanız bile, onun sizin üzerinizdeki gücü biliyor ve kendinizi ona teslim ediyorsunuz. Bugün hırslı yönleriniz, size yeni bir yönlendirme getirecek ve memnun kalacaksınız.

YAY: Kendi düşüncelerinizden taviz vermek gibi bir niyetiniz yok. Bugün, bilinçaltınız oldukça yoğun ve zamana ihtiyacınız var. Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda oldukça beceri sahibisiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: İş ilişkilerinizi yoğun tutmak zorundasınız. En küçük kopukluklar performans düşüklüğüne neden oluyor. Araştırmacı tarafınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacak ve geçmiş bilgi birikiminizi daha net kullanacaksınız. 

KOVA: Bugün, çevrenizden çok çabuk etkilenecek ve onların fikirlerini benimseyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle oluşturduğunuz güç birliği gelecekte başarınız için önemli bir adım oluşturacak ve olumlu tepki alacaksınız.

BALIK: Yaşam enerjiniz güçlü ve bu özelliğinizi ikili ilişkilerinize de yansıtacaksınız. Partnerinizle ortak fikir birliği içinde olacak, bazı kararlar alacaksınız. Onun fikirlerinden yola çıkarak, yeni bir vizyon geliştireceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder