Filiz Özkol 4 Haziran 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

4 Haziran 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İlişkilerinizde ani çıkışlar yapmayın ve bekleyin. Duygusal konularda yanlış anlaşılabilirsiniz. Beklediğiniz tekliflerin gecikmesi sizde sıkıntı yaratabilir. Ortak proje ürettiğiniz arkadaşlarınızla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

BOĞA: Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz farklı yorumlara neden oluyor. Ay’ın konumu, mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı gösteriyor.

İKİZLER: Sosyal hayatınızda yenilikler söz konusu. Çocukları olanlar, onların eğitimleri ile ilgili birtakım problemler üzerinde yoğunlaşabilir. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ailenizle ilgili sorunları abartmadan çözmelisiniz. Dostlarınızla aranızda istenmeyen pürüzler ortaya çıkabilir. Baskı altında tutuğunuz duygularınızı ortaya çıkarmak isteyeceksiniz. Mantıklı ve sakin olmalısınız.

ASLAN: Arkadaşlarınızın olumsuz davranışları sizin işinize yarayabilir. Daha önce göremediğiniz bazı huyları onları ele verecek. Toplumsal olaylardan uzak kalmak canınızı sıkacak. Dostlarınızın önereceği fikirler var.

BAŞAK: Sizi sıkan durumlardan uzaklaşın. Her türlü şartı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Bazı konuların üzerinde durmakta ısrarcı olmayın. Güven ihtiyacı içindesiniz.

TERAZİ: Çevre koşullarını yeniden gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız. Kendinize güvenebilirsiniz. Yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz. Dengeleri istemeden zorlayabilirsiniz.

AKREP: Duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Her alanda kendinizi göstermek isteseniz de bazı olaylar sizi zorluyor. Çevrenizin kuşatılmış gibi olması kimsenin suçu değil. Her duygu için ödün vermek zorunda kalıyorsunuz.

YAY: Özgürlüğünüzü kullanamayabilirsiniz. Çünkü sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Bağımsız olmaya çalışmalısınız. Partnerinizin davranışlarından farklı anlamlar çıkarmayın. Çünkü bu duruma canınız sıkılıyor.

OĞLAK: İşinizle ilgili verdiğiniz sözleri zamanında yerine getirmeye önem verin. Çünkü, çalışma hayatında sözler, disiplinli olmak, sergilenen performans çok önemli, unutmayın. Yediklerinize çok dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Seyahatlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. İşiniz konusunda hata yapmama mücadelenizin sizi ne kadar zorladığını kimse bilmez. Zaten kimseye anlatma çabası içinde de olmayın. Gizli yatırımlar söz konusu.

BALIK: İşinizde duygusal bir doyum sağlamak istiyorsanız yanlış bir gün. Çevrenizin dertlerini dinlemekle yetinmelisiniz. Partnerinizin size göre hoş olmayan tavırlarını çok fazla büyütüyorsunuz. Her şeyi geride bırakmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder