Filiz Özkol 5 Aralık 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

5 Aralık 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Finans konularının gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Gerekli fikir ve desteği ona sağladığınız müddetçe yaşam sizi mutlu edecektir.

BOĞA: Maddi konularla ilgili fırsatları değerlendirebilirsiniz. Kendinizi yeterli göremediğinizde geriye çekilmeniz size zaman kaybettiriyor. Yaşantınızda önleyemeyeceğiniz bir hareketlilik mevcut.

İKİZLER: Duygusal ilişkilerinizde olumlu hareketlenme söz konusu. Partnerinizle isteklerinizi gerçekleştirebilir ve kararlar alabilirsiniz. Bugün, birden fazla işle uğraşmaktan büyük keyif alacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygusal veriminizi doğru kişilerle birlikte çalıştığınızda alıyorsunuz. Yalnız hissetmek istemediğiniz için iş arkadaşlarınızla sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Organizasyonlar gündemde.

ASLAN: Sezgilerinizin sizi yorduğunu fark ediyor ama önlem almıyorsunuz. Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçinizdeki sesle baş başa kalmayı deneyin. Alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz.

BAŞAK: Sosyal yaşantınızda kalabalığı tercih edeceğiniz bir gün. Kariyerinizi destekleyecek kişilerin sağlayacağı avantajları iyi değerlendirmelisiniz. Çocukları olanlar için eğlenceli ve çok farklı bir gün.

TERAZİ: İnatçı tavırlar sergileseniz bile duygu yoğunluğu karşısında bocalamanız mümkün. Düşüncelerinizde ısrar etmek yerine yeniliklere uyum sağlamayı öğrenmelisiniz. Güvenin çok önemli olduğu bir gün.

AKREP: Sevecen duygular içindesiniz. Karşıt evinizde geri giden değişim gezegeni Uranüs eski fırsatlar konusunda siz destekliyor. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız.

YAY: İdeallerinizle yaşamaktan memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Size değersiz görünen bazı şeyler başkaları için önemli olabilir. Çok iddialısınız, dikkat edin.

OĞLAK: İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi faklı yaparken bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirmesi çoğu kez başarınıza katkıda bulunabiliyor.

Haberin Devamı

KOVA: Düşüncelerinizi yapılandırmak istiyor ve tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz daha da artıyor.

BALIK: Kapasitenizi artırmalı ve başarınızı perçinlemelisiniz. İş yaşantınızda paylaşımların önemli olduğunu bildiğiniz için arkadaşlarınızın fikirlerine değer veriyorsunuz. Çözüm bekleyen işlerinizi unutmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder