Filiz Özkol 5 Haziran 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

5 Haziran 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltabileceğini düşünerek temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız.

BOĞA: Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Maddi konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamınızı zorlaştırabilir. Motivasyon gücünüzü istediğiniz alanda kullanabilme yeteneğiniz var.

İKİZLER: Partnerinizle aranızda derin farklılıklar gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Maddi konularda istediğiniz gelişimin arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak değişim göstermesi olumlu olacak.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde enerjiniz daha olumlu etkilenecek. Mesleğinizi kişisel özelliklerinizle birleştirmek ve kendinizi fikirlerinizle ispat etmek istiyor, sabırlı davranıyorsunuz.

ASLAN: Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün, işinizle ilgili kalıcı değişimler yapmaktan yanasınız. Eski dostlarla birlikte yapacağınız gezilerden çok zevk alacaksınız.

BAŞAK: Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan yaşam tarzınız yine gündeme geliyor. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece farklı olma duygusundan kurtulmanız ne yazık ki mümkün değil.

TERAZİ: İş yerinde sabırlı davranışlarınızla ilgi çekiyorsunuz. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman son derece huzursuz hissediyorsunuz. Güvendiğiniz kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak.

AKREP: Öfkenizi herkese yaşatmaktan yanasınız. Yaşamı kendi yöntemlerinize göre sorguluyor, olayları içinizde saklamıyorsunuz. Sezgileriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınız çok yoğun.

YAY: İkili ilişkilerinizde istediğiniz performansı yakalayamadığınızı sanıp huzursuzluk çekebilirsiniz. Hayalleriniz ile idealleriniz arasında belli bir kalite göze çarpıyor. Düşüncelerinizi yansıtırken yöntemleriniz ilginç.

OĞLAK: Kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili kararlar almalısınız. Aşk hayatınızın size yaşattığı bazı sorunları gurur meselesi yapabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabileceğiniz bir gün.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir, biliyorsunuz.

BALIK: Finans konularının gündeme gelmesiyle satın alma isteğiniz ortaya çıkıyor. Maddi konularda yüksek hedefleriniz var ve olaylara bakış açınızda hiçbir esneklik yok. İdeallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder