Filiz Özkol 5 Nisan 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

5 Nisan 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Huzursuzsunuz ve alıngan bir gün. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştirmeyi denemelisiniz. Cazibeniz dikkat çekiyor. Kendinizi ifade etmekte zorlandığınız için ilişkileriniz çıkmaza giriyor.

BOĞA: Yaratıcılığını doğru kullandığınızda sorunu kısa sürede çözüyorsunuz. Dostlarınızın yardımı olmadan finans konularını halletmek istiyorsunuz. Düşünceleriniz farklı, onları kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

İKİZLER: İsteklerinizdeki artış, duygularınız ve kendi doğrularınız paralelinde önem kazanacak. Amaçlarınızda takıntılarınızın çok fazla payı olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için şekillendirmeniz gerekiyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kararlarınızı alırken duygusal istekleriniz belirgin. Bu nedenle mantık ve hisler konusunda bocalayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek istiyorsunuz ama alışkanlıklarınızdan vazgeçemediğiniz için gecikmeler yaşıyorsunuz.

ASLAN: Bugün gücünüzün sınırlarını fazla abartmayın. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız. Anaçlık hissiniz size zarar verebilir. Sosyal hayatta meydana gelecek olumlu gelişmeleri beklemelisiniz.

BAŞAK: Eski dostlarınızla bir araya gelerek geçmiş günlere dönecek, anılardan bahsedeceksiniz. O günlerden beri belirsizliğini koruyarak aklınıza takılan konular varsa, bu konuşmalardan sonra bu soruların cevabını bulacaksınız.

TERAZİ: Her türlü ilişki için yoğun bir gün. Arkadaş ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratmak isteyeceksiniz. Çevre koşullarını siz yaratıyorsunuz. Yaşantınıza yeni olaylar ilave olabilir. Ailenizle bir arada olmak isteyeceksiniz.

AKREP: Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjinizi birleştireceksiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda başarılı çalışmalar yapacak ve çevrenizi yönetmek isteyeceksiniz.

YAY: Çok güçlü duygulara sahip olduğunuz için adeta aşkı çağırıyorsunuz. Yalnız en büyük kusurunuz hep hayal ettiğiniz cümleleri duymak istemeniz. Gereksiz bir alınganlık gösterebilir ve partnerinizi suçlayabilirsiniz.

OĞLAK: Duygusal davranmak istemediğiniz halde bugün her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele edeceksiniz. Detayları gözden geçirmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: İş çevresinde konuşkan kişiliğinizle sempati topluyorsunuz. Ama alışılan iş düzenine karşı tavrınız sizi zorlayabilir. Emirler almaktan hoşlanmadığınız için aktarılan düşüncelere hemen tepki gösterebilirsiniz.

BALIK: Yaşam enerjiniz çok yüksek seyrediyor ve duygusal yaşamınızı renklendirmek isteyeceksiniz. Katılacağınız bazı davetlerde tanışacağınız kişilerle sıcak gelişmeler yaşayacaksınız. Olayların esprili yönlerini yakalayabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder