Filiz Özkol 5 Nisan 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

5 Nisan 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün, duygusal konularda belirgin bir kişilik sergiliyorsunuz. İsteklerinizde artış var ve çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Her türlü sanatsal ve sosyal olayların gündeme geleceği bir gün.

BOĞA: Araştırmacı bir ruhla hareket ederek çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda aniden gelişecek olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz.

İKİZLER: Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden keyif alacaksınız. Fikirlerinizi yansıtacağınız ortamlarda olacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yakın ilişkilerinizde dostlarınız tarafından çok seviliyorsunuz. İletişimde istediğiniz performansı yakalayacak, ulaşmak istediğiniz kişiler için zorluk çekmeyeceksiniz. Çevrenizde yeni imaj yaratmalısınız.

ASLAN: Başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunu biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Çevrenizle fikir birliği içindesiniz.

BAŞAK: Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri durmadan irdeliyorsunuz. Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar yapacak, kazançlarınızı belirleyici işlere yöneleceksiniz.

TERAZİ: Fırsatlardan faydalanmasını bilen bir zekanız var. Her olayı anında ve hızlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. İlişkilerinizde maddi olaylar gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı artırabilirsiniz.

AKREP: Çevrenizle farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli bakmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Formunuzu bozmanız an meselesi, unutmayın.

YAY: Dostluk duygularının temelinde geleneksel kuralları çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissetmeniz onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Bugün birçok organizasyona katılacaksınız.

OĞLAK: Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan mutlu olacaksınız. Bazı konularda güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu.

Haberin Devamı

KOVA: Kendinize güveniyorsunuz. Girdiğiniz ortamlarda konuşmalarınızla dikkat çekecek, çevrenizi etkileyeceksiniz. Bilinçaltınız duygularınız yüzünden mantık karmaşası yaşıyorsunuz. Farklı bir dünyanız var.

BALIK: Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın ortaya çıkacağı bir gün. Yaşam felsefenizi destekleyici derin düşüncelere sahipsiniz ve paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder