Filiz Özkol 5 Ocak 2023 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

5 Ocak 2023 günün burç yorumları

KOÇ: Siz üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Gücünüzü göstermeniz gereken bir dönem içindesiniz.

BOĞA: Sizi etkileyecek kişilerin ortak özellikleri; güzel konuşmaları ve dış görünüşlerinde belli bir düzen içinde olmaları olacaktır. Çevrenizi sınayacağınız bir gün içindesiniz. Güven konusu sizin için çok önemli, biliyorsunuz.

İKİZLER: Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. İlişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, davranışlarınızı kendi çapınıza göre değerlendirmelisiniz. Her an her şey olabilir. Mars size yorucu bir hareketlenme sağlıyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Dostlarınızın size destek vereceği, konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Bilinçaltı konularınızın sizi olumlu etkilediği gerçek.

ASLAN: Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteleriniz verimli oluyor ve güçleniyor. Gizli duyguların sizi etkilediği bir gün.

BAŞAK: Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç arkadaşlıklar ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün. Alınganlığınızın nedenini sorgulamalısınız.

TERAZİ: Duygusal değişimleriniz yüzünden çevrenizde kalbini kırdığınız kişilerin gönlünü almalı ve kendinizi affettirmelisiniz. Onlarla küçük çapta seyahat planları yapacaksınız. Bu dönem değişimleriniz sizi de rahatsız ediyor.

AKREP: İkizlerdeki yöneticiniz Mars sizi hızlandırıyor fakat aklınızın karışmasına neden oluyor. Duygusal ilişkilerinizde, partnerinize haksızlık yapmama eğilimdesiniz. Dostlarınızla bir arada olmak size bu hafta iyi gelecektir.

YAY: Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Düşüncelerinizi saydam bir şekilde ifade edeceksiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bugün kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Olayları fazla abartmadan önce, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Doğal olarak kendinizi korumak zorundasınız.

KOVA: Mars sizin gibi hava burcu İkizlerde bulunurken, enerjinizi kişisel isteklerinizle birleştiriyor ve iletişim kuracağınız kişileri arıyorsunuz. Bu dönem kendinizi anlatma konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz.

BALIK: Ay’ın konumu çevresel konulara daha fazla ağırlık vermenizi sağlarken, Merkür maddi ve finans evinizde ilerlemeye devam ediyor. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir sakın aldırmayın. Korkularınız sizi engellemesin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder