Filiz Özkol 6 Ağustos 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

6 Ağustos 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli, olanaklarınızı araştırmalısınız. Kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler sizi rahatsız edecektir. Olabileceklere karşı kendinize gereken esnekliği sağlamalısınız.

BOĞA: Maddi konularda şartlarınızı zorluyorsunuz. Kendinize yeni konular gündeme getirmekte her zamanki gibi savaş veriyorsunuz. Kazancınızı artırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var. Detaylar önemli olacak.

İKİZLER: Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyle iş ilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda daha bir kendinize yönelik olmanıza rağmen, hedefleriniz belirgin olacak. Bugün olaylara kapalı olmayı tercih ediyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İsteklerinizi hayata geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetliyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bugün, olayları derin ve farklı bir şekilde irdeleme gereği duyacaksınız.

ASLAN: Bugün aşkınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın kalıp düşünceleri, sizin isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Başarıyı karşı taraftan beklemeniz, hataya açık olmanıza neden oluyor.

BAŞAK: Motivasyon gücünüz oldukça yerinde. Taviz vermeyen mizacınızı aile ilişkilerinize yansıtıyorsunuz. Ay’ın bulunduğu konum, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına kendi sınırlarınız içinde yardım etmenizi sağlayacak.

TERAZİ: Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

AKREP: Bugün çevrenizde yanlış anlaşılmanız sizi o kadar da ilgilendirmiyor. Ne olduğunuzu çok iyi biliyor ve daha fazla taviz vermek istemiyorsunuz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazıları için önemli olamayabilir.

YAY: Sosyal yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için, önünüzde güzel fırsatlar var. Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bugün, çevrenizin fikirlerine kayıtsız kalmamalısınız. Çıkacağınız yolculuklar işiniz için önemli olacak.

Haberin Devamı

OĞLAK: Çevrenize karşı oldukça kapalı bir tavır içindesiniz. Her şeyi tekrar tekrar irdeliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin desteğini isteyebilirsiniz. Olayların nedeni üzerinde durduğunuz zaman çözüme ulaşabileceksiniz.

KOVA: Çevresel ilişkilerinizin güncellik kazanmasıyla, sosyal yaşantınız aktivite kazanacak. Kişisel enerjinizi ve araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarmak için, hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Gizli takdirler sizin için.

BALIK: Yaşantınızla ilgili yapıcı kararlar almak üzeresiniz. Konuları ayrıntısıyla düşünmeli ve şartlarınızı doğru sunmalısınız. Bugün, günlük temponuzun yoğunluğunu bir plan dahilinde uygulamalısınız. Profesyonelce davranıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder