Filiz Özkol 6 Eylül 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

6 Eylül 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Yakın dostlarınızdan alacağınız haberler, sizin için oldukça sevindirici olacaktır. Orijinal fikirli kişilerden hoşlanıyorsunuz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızı memnun etmeyi arzulayabilirsiniz. Uzun vadeli sözler vermeyin.

BOĞA: Bugün güçlü enerjinizi hem kendiniz, hem de çevreniz hissediyor. Yapacağınız her şeyi, önceden tasarlamalısınız. Mesleki anlamda iyi bir dönemimdesiniz ve bazı problemlerin kendi bünyesinde çözüldüğünü göreceksiniz.

İKİZLER: Maddi konularda girişimciliğinizin önüne geçilmiyor. Para kazanma konusunda beceriniz çok kuvvetli ve yaşamınızla ilgili sınavlarınız hiç bitmiyor. Bugün harcamalarınız konusunda duygusal davranmak yerine mantıklı olmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün, duygusal yaşantınızı entelektüel çalışmalarla süsleyebilirsiniz. Bulunduğunuz topluluklarda kendinizi ifade etmeyi yeğlemelisiniz. Çeşitli organizasyonlara katılarak, enerjinizi ortaya çıkaracak çalışmalardasınız.

ASLAN: Kişiselliğinizi vurgulayacak işlerden hoşlanıyorsunuz. Kendinizle ilgili değişimler içindesiniz. Planladığınız çalışmalar için bol fırsatlı bir gün. Kişisel egonuzu bastırmak zorunda kalmak sizi olumsuz etkileyecektir.

BAŞAK: Sosyal yaşamınızda istediğiniz enerjiyi yakalarken, partnerinizle birlikte ortak çalışmalara katılacaksınız. Grup çalışmalar ve toplu organizasyonlar için her türlü girişimciliğinizi kullanacaksınız. Yolculuklar söz konusu.

TERAZİ: Belli program dahilinde hareket etmelisiniz. Kendinize ait bazı gizli hesaplarınız olabilir. Fakat uzun vadede sonuçların değişeceğini düşünerek, kısa vade çözümlerden faydalanmalısınız. Birçok sorumluluk sizi bekliyor.

AKREP: Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız. Her türlü probleminize çare bulabilecek bir kapasiteniz var. Sizden yaşça büyük kişilerin desteğine ihtiyacınız var. Ailenizle aranızda duygusal ilişkiler çok önemli.

YAY: Maddi konularda istediğiniz başarı grafiğine kavuşmak için, her türlü donanıma sahipsiniz. Gücünüzü yükseltmek için bazı değerlerin önemli olduğunu kabul ediyorsunuz. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Ortaklıklar konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Kapasiteniz çok yüksek ve hiçbir fırsatı kaçırmak istemiyorsunuz. Yolları kapsayan detaylar sizi meşgul edecektir. Çok çalışmayı tercih ediyorsunuz

KOVA: Ele aldığınız konular üzerinde sistemli bir şekilde düşünmekten kendinizi yorabilirsiniz. İletişim konusunda, hiç kimseye güvenmek istemiyorsunuz. Duygusal bağlarınızı güçlü tutarken, sağlıklı bir mantık üretmek istiyorsunuz

BALIK: Eski duyguların sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Bugün sizi etkileyen konuların etkisinde olabilirsiniz. Özellikle, karşı cinsin ilgisi üzerinde kalıyorsunuz. Geçmiş aşkınızla ilgili pürüzleri kafanızdan atmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder