Filiz Özkol 6 Mayıs 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

6 Mayıs 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Yaratıcılığınıza çok güveniyorsunuz. Çevre baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Yapmak istediğiniz birçok işin listesini yapın ve aceleye getirmeden işlerinizi toparlamaya çalışın.

BOĞA: Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Bugün harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özellikle tartışmalardan uzak kalmalısınız.

İKİZLER: İş yerinizdekileri çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Önem vermediğiniz kişilerin sizi etkilemesi güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda olayların değişik yorumlanmasına izin vermemelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ailenizin tepki vermesini istemiyorsanız onların fikirlerini almalısınız. Bugün bireysel davranıyorsunuz. İşlerinizle ilgili plan yapmalısınız. Daha sonra da duygusal yaşantınızla ilgilenmelisiniz.

ASLAN: Elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde de ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz rahatlamak istiyorsanız daha farklı dallarda da çalışmalısınız.

BAŞAK: Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermiyorsunuz. Bu durum hep olumlu olmayabilir. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyenler de hata yapabilir. Araştırmaya yönelik işler peşinde koşacaksınız.

TERAZİ: Bugün, işinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyona ihtiyacınız var. Kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Karşı cins üzerinde çekiciliğiniz mükemmel.

AKREP: Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir süre daha devam etme olasılığına rağmen sınırları zorluyorsunuz. Karşı cinsle ilişkinizde şüphecisiniz. Yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

YAY: Siz her anlamda tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara hareket kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Olabilecek sorunları önleme için mola vermeli ve her şeyi daha ayrıntılı düşünmelisiniz.

OĞLAK: Maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendireceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişi içindesiniz. Ama son sözü hep siz söylemek istiyorsunuz. Bu da sizi çok yoruyor.

Haberin Devamı

KOVA: Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Ama baş edebileceğinizden fazla sorumluluk aldığınız için gerçeklerden kaçıyorsunuz.

BALIK: Savaşçı Mars içinizdekileri ortaya çıkarıyor. Sıra dışı konular ilginizi çekecek. Ama sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygular atakta, sakin kalmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder