Filiz Özkol 6 Nisan 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

6 Nisan 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Maddi konularla ilgili gizlilik söz konusu olabilir. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. Tavırlarınızla çevrenizde farklı bir imaj yaratıyorsunuz.

BOĞA: Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için bazı güçlü dostlara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız her türlü çalışmanın alt yapısında sosyal hayatınızın etkisi çok büyük. Yaşamınızı kolaylaştırmak için pratik davranmalısınız.

İKİZLER: Akıllıca uygulayacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz zemini oluşturabilirsiniz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için karşı tarafın sizi anlaması zaman alabilir. Bugün randevularınızı ertelemeyin.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur olmasından yanasınız. Maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek ve kendinizi farklı bir potada göreceksiniz. Bugün daha güvenli hareket etmelisiniz.

ASLAN: Bugün, arkadaşlarınızla ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve olaylara mantıklı çözümler getiriyorsunuz.

BAŞAK: İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen çevrenizdeki koşullara güvenmiyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek istiyorsunuz. Olayların olumsuz yönlerini görmeniz önemli bir özellik.

TERAZİ: Yapmanız gereken birçok iş sizi bekliyor ve sorumluluğunuz arttıkça gergin hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade edecek konularda emin adımlarla ilerlerken çevrenizden gelen sitemlere aldırmamalısınız.

AKREP: Duygusal yönlerinizle öne çıkmak istemeyebilir ve düşüncelerinizi saklama gereği duyabilirsiniz. Bugün, politik yönleriniz sizi daha da cazip kılacak. Dostlarınızla ilgili gelişmeleri çok iyi takip ediyorsunuz.

YAY: Bilinçaltınız özel duygulara takılmanıza neden oluyor. Bugün, küçük engellerin motivasyonunuzu bozmasına izin vermeyin. Siz güçten yanasınız. Bu özelliğinizi sergilerken çevrenize yardım da edebiliyorsunuz.

OĞLAK: İletişimde size gerekli desteği sağlayacak dostlarınızla bir arada olmaktan kârlı çıkacaksınız. Hırslarınızı ortaya koyarken arzularınıza disiplin getiriyorsunuz. Bazı iş görüşmeleri yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Başarınızı, biraz da iletişim içinde olduğunuz kişilerin mantığına hitap ettiğinizde yakalıyorsunuz. Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edeceksiniz. Özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalabilirsiniz.

BALIK: Olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız sizden saklanan gerçekler konusunda fevri davranmak yerine beklemeyi yeğleyin. Bu dönem yolculuklar söz konusu olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder