Filiz Özkol 6 Şubat 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

6 Şubat 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Sıra dışı konular ilginizi çekecek. Sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Maddi konularda elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir. Detaylar canınızı sıkabilir.

BOĞA: Siz her anlamda tatmin sağlayacak işlerden hoşlansanız da olaylara netlik kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Sorunları önlemek için küçük molalar vermeli ve her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünmelisiniz.

İKİZLER: İş yerinizdeleri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Ama onların sizi etkilemesi epey güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Ailenizin tepkisini istemiyorsanız, onların fikirlerini de alın. Bugün bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman istediklerinizi yaşama geçirmekte zorlanıyorsunuz.

ASLAN: Maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişi yapmanıza rağmen en son sözü siz söylemek istiyorsunuz. Kendinizi zorlamayın.

BAŞAK: Köklü düşüncelerin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen, günlük hayatta kendinizi çok fazla zorluyorsunuz. Bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz. Yetenekleriniz i kullanın.

TERAZİ: İşinizle ilgili yapacağınız çalışmalarda motivasyona ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilir, birçok arkadaşınızı merakta bırakabilirsiniz. Yalnız kalmak istemiyorsanız.

AKREP: Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir müddet daha sürme ihtimali var. Ama siz sınırları zorlamaktan hoşlanıyorsunuz. Karşı cinsle ilişkinizde şüphecisiniz. Olumsuzlukları unutmalısınız.

YAY: Bugün elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız farklı dallarda çalışmalısınız.

OĞLAK: Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişiler de hata yapabilir. Bugün ince işler peşindesiniz. Doğru yolu bulmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınıyorsunuz. Bazı meseleleri kökten çözebilirsiniz. Bugün harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Dinginliğe önem vermelisiniz.

BALIK: Yaratıcılığınıza çok güveniyorsunuz. Çevre baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Yapmak istediğiniz birçok işin listesini yapın ve aceleye getirmeden tüm işlerinizi toparlayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder