Filiz Özkol 7 Eylül 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

7 Eylül 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Bu günlerde önemli anlaşmalar yapmak için biraz beklemelisiniz. Sezgisel yeteneğinizi iyi bilenler için, bu durum korkutucu olabilir. Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda oldukça beceri sahibisiniz.

BOĞA: Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte; bugün onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz. Ay’ın konumu, sizi hassaslaştırıyor ve çevrenize karşı daha tutarsız davranmanıza neden oluyor.

İKİZLER: Ay, romantik ve duygusal yönlerinizi istemeseniz de ortaya çıkarıyor. Çünkü, hata yapmaktan korkar bir haliniz var. Duygusal fırtınalardan korunmak uğruna, bazen aşka sırtınızı dönebiliyorsunuz. Egolarınız ortaya çıkabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Dengelenmiş kişiliğiniz ve ölçülü konuşmalarınızla kendinizi bulunduğunuz ortama saygılı bir şekilde sunuyorsunuz. Bilgilerinizi paylaşma konusunda farklı davranıyor ve olaylara keskin bir mantıkla yaklaşıyorsunuz.

ASLAN: Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak ve özgürlüğünüzü kanıtlayacak ve farklı kişilerin fikirleriyle yola çıkarak, kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız. İşinizle ilgili yenilikler gündeme gelecektir.

BAŞAK: Görüşeceğiniz kişilere kendi görüşlerinizi aktarmak isteyecek ve duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle söyleşileriniz büyük keyif verecek. Bugün, gerekli cesarete sahipsiniz.

TERAZİ: Bugün, çevre iletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek. Çevresel ilişkilerinizde sosyal aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Yaşamınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. Karşı cinsle aranızda, duygusal gelişme söz konusu.

AKREP: İş konusunda rakiplerinizin olduğunu unutmamalı ve tavırlarınızı planlı bir şekilde sürdürmelisiniz. Başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var. Bugünlerde maddi olaylarınızı yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız.

YAY: Kafanızda her zaman, uğraştığınız işin dışında henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabasındasınız. Yeni oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen dikkatli olun.

Haberin Devamı

OĞLAK: Çevresel ilişkileriniz ve birlikte çalıştığınız kişiler arasında kurduğunuz müthiş bir denge var. Bugün her konuya farklı bir yorum getiriyor onları sıkı bir şekilde, birbirine bağlayabiliyorsunuz. Gerekli bilgiye sahipsiniz.

KOVA: Bugün, yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilere geleneksel ve sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, onlarla fikir birliği içinde olacaksınız. Hayal gücünüzü kullanmalısınız.

BALIK: İş ilişkilerinizi yoğun tutmak zorundasınız. En küçük kopukluklar performans düşüklüğüne neden oluyor. Bugün duygusal yönlerinizi saklayarak kendinizi daha rasyonel mantık çerçevesi içinde değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder