Filiz Özkol 7 Nisan 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

7 Nisan 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Mesleki başarınızı perçinleyecek durumdasınız. Bugün, yüksek hedefleriniz var.

BOĞA: Duygularınızdaki artış yüzünden oto kontrol sınırlarını denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmiyorsunuz.

İKİZLER: Yakın dostlarınızdan önemli destek gelecek. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Bazılarının birliktelikleri kimlik kazanacak.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Pratik ve hızlı düşünceler içinde olacağınız için meraklı ve amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz. Başkalarının parasından faydalanabilirsiniz. Yatırımlarınız hızla gelişecek. İstenemeyen harcamalar söz konusu.

ASLAN: Gelen iş teklifleri karşısında kafanızın karışmasını istemiyorsanız partnerinizden yardım alabilirsiniz. Öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. Küçük kazalara meyillisiniz.

BAŞAK: Duygulardan çok akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Bu da size daha sonra kazanç olarak dönecek. Arkadaşlarınızla bazı adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz.

TERAZİ: Kararsızlıklar peşinde olabilirsiniz. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz genişliyor. Sizin yaşam boyunca mantığınızdan ayrılamayan bir yapınız var. Bu yüzden içinizdeki kıpırdamalara anlam vermeyebilirsiniz.

AKREP: Birlikte iş yaptığınız kişiler önemli olacak. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş başarınız arttıkça başarılı işler sizi bulacak. İş arayanlar teklifleri değerlendirebilir. Engelleri aşacak cesarete sahipsiniz.

YAY: İşyerinizde değişim ve yeni başlangıçlar için uyumlu dönemlerden birini yaşıyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.

OĞLAK: Yaşam kaliteniz yükseliyor. Yeni projeler doğrultusunda yeni organizasyonlar ortaya çıkacak. Sizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak. Stresi kaldırıp bir kenara koymalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir gün. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi sağlam tutmayı başaracaksınız. Duygularınıza kurallar getirdiniz.

BALIK: Uzak çevrelerin aranılan kişisi haline geleceksiniz. Finans evinizin size vereceği destekle para konularında akıllıca davranacaksınız. Sosyal hayattaki bazı çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder