Filiz Özkol 8 Haziran 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

8 Haziran 2022 günün burç yorumları

KOÇ: İyi niyetli yaklaşımlarınız çevrenizde saygı çemberinin oluşmasını sağlıyor. Siz de bu olaydan müthiş keyif alıyorsunuz. Bugün savaşçı Mars, sizi olumlu etkilemeye devam ediyor. Ciddi kararlar arifesindesiniz.

BOĞA: Ele aldığınız tüm konuları kısa süre içinde sonuçlandırmak isteyişiniz gurur verici. Her şey istediğiniz gibi olacak. Siz ne deseniz de o bildiğinden şaşmıyor. O, herkesten çok kendine güveniyor.

İKİZLER: Çalıştığınız iş yerindeki olumsuz bir gelişme motivasyonunuzu etkiliyor. Gereksiz şekilde huzursuz hissediyorsunuz. Bugün eski anılar sizi geçmişe götürebilir. Bazı duygulara alışmaya çalışmanız güzel.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Her konuda özgür davranmak istediğinizden engellerden kurtulmak için elinizden geleni yapar ve isteğinize kavuşursunuz. Sevdiğiniz in her sözünü farklı irdeliyorsunuz. Güven duygusu çok önemli.

ASLAN: Liderlik özelliğiniz her konuda kendini gösterirken ufukta yeni sorumluluklar sizi bekliyor. Sabırlı olmalısınız. Duygularınızı karşı tarafa aktarırken abartıyorsunuz. Karşı tarafın sizi anlamasını beklemek hata.

BAŞAK: Tamamlanmamış bir sürü işiniz var. Sonradan sorun olabilecek bu işleri bir an önce bitirmeye çalışmalısınız. Yenileri sizi bekliyor. Kapris yapmanın zamanı değil. Sizi anlamalarını beklerseniz kaybınız çok olacak.

TERAZİ: Dengeleri koruyarak iş yaşantınızdaki başarınızın devamlılığını sağlıyorsunuz. Sizden istenen bir iş konusunda acele etmeyin. Duygularınızı iyi ifade ediyorsunuz. Kusursuz bir aşk peşindesiniz.

AKREP: Risk taşıyan ve güçlü desteğe ihtiyaç duyulan bir iş için sizi isteyebilirler. Gerekli olabilecek bütün donanımları açıklamalısınız. Sevdiğiniz kişi sizin duygusallığınızdan mutlu olurken tepkileriniz onu yoruyor.

YAY: Sizi kendinizle baş başa bıraktıkları işlerde her zaman başarılı oluyor ve çevrenize de umut veriyorsunuz. Partneriniz sizin sevgi anlayışınızı anlamakta bazen zorlanıyor. Değişmeler yaşıyorsunuz.

OĞLAK: Bugün planladığınız işlerde sorununuz olmasa bile, çevreniz sizinle iletişim kopukluğundan şikayet edebilir. Bazen sevdiğiniz insanı uzaklaştırıyorsunuz. Oysa, siz çok farklı birisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: İşinizin günlük akışı içinde her an kendinize değişik şeyler bularak, uzaklaşmak istediğiniz konuları unutuyorsunuz. Bu yüzden işinizi aksatmıyorsunuz. Çevrenize karşı takındığınız tavır sizi farklı yapıyor.

BALIK: Sizi yanlış tavırlar içine sürükleyebilecek sorunların üst üste gelebileceği bir gün yaşayabilirsiniz. Her şeyi olağan karşılamalısınız. Size duygu karmaşası yaşatan partnerinize karşı davranış analizi yapmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder