Filiz Özkol 9 Ekim 2019 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

9 Ekim 2019 günlük burç yorumları

KOÇ: Sosyal hayatta etkin bir durumdasınız. Bu da girdiğiniz ortamlarda birçok gözün üstünüze çevrilmesine neden olacak. Özgüveninizin yüksek olduğu bir gün ve yakın dostlarınız sayesinde hak ettiğiniz yerlere geleceksiniz.

BOĞA: Ailenizin istekleri her zamankinden çok daha fazla ön planda olacak. Aile büyüklerinizi ziyaret edecek ve yaşlı akrabalarınıza yardım edeceksiniz. Sorumluluk bilincinde babanızla ilgili aktiviteleriniz önem kazanacak.

İKİZLER: Kapasitenizin üstünde talepleriniz olacak. Beklenmeyen bir performans ortaya koyuyorsunuz. Zamanlama konusunda dikkatli hareket etmelisiniz. Bugün kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Bugün maddi sorunlarınız sevdiklerinizin önüne geçebilir. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Duygularınız sizi sinirli yapıyor.

ASLAN: Sevginizi gösterirken cimri davranıyorsunuz. Sevdiklerinize karşı kıskançsınız. Bu çelişkiyi üzerinizden atmalısınız. Ketum günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Derin düşünmenin size yararı yok, unutmayın.

BAŞAK: Partnerinizin duyguları çok önemli olmasına rağmen, çevre koşullarını da gözden geçirmeden edemiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın duygusal sorunlarından etkilenebilirsiniz. Temkinli davranın.

TERAZİ: Bugün bilgilerinizi sergileme konusunda epey başarılısınız. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda tatsız durumlar söz konusu olabilir. Sorumluluk duygunuz çok fazla.

AKREP: Anlaşılmadığınızı zannederek arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Geçmişinizle ilgili yaşadığınız olayların etkisinde kaldığınız zaman daha çok karamsarlaşıyorsunuz. Bugün yalnız kalma ihtiyacı içindesiniz.

YAY: Aklınızda sürekli kendinizi aşma ve mantıklı yönlerinizi kullanma isteği yatıyor. Atılımlarınız ve hedefleriniz konusunda isabetli davranışlar içindesiniz. Zor olanı seçerek sabırlı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız.

OĞLAK: İş yaşantınızla ilgili çalışmaların karşılığını görmek konusunda tereddütleriniz olmasın. Maddi konularda gerekli atılımları yapmalısınız. Bugünlerde olumsuz düşünceler yüzünden kafanızı karışıyor.

Haberin Devamı

KOVA: Partnerinize olan tutkularınız sizi farklı bir şekilde yönlendirebilir. Sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek öncülüğünü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız.

BALIK: Uzun süredir yapmayı planladığınız aktiviteleri yaşama geçirmelisiniz. Her türlü ilişkiniz için yoğun bir dönem. Arkadaşlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Zihinsel enerjiniz bugün öne çıkacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder