Filiz Özkol 9 Mart 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

9 Mart 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün, kendinizle baş başa kalıp çevrenin yarattığı zoraki ortamlardan uzak durmak istiyorsunuz. Bu tür ruh halini gündeme getiren nedenleri düşünerek bilinçli şekilde olaya yaklaşıyorsunuz.

BOĞA: Aranızda tartışmalar eksik olmasa da, birlikteliğiniz çevreniz tarafından takdirle izleniyor. Her ikinizin de eleştiriye gelemeyen yönünüz olmasa, aranızda geciken bazı konular hızlı bir şekilde sonuçlanacak.

İKİZLER: Ailenizin özel hayatınızla ilgili sözler sarf etmelerini kaldıramıyorsunuz. Bu tür durumlarda sessizliği tercih etmeniz size avantaj sağlayacak. İki taraf arasında davranış mesafelerinizi ayırım gözetmeden uygulayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Zorda kalana dayanamıyorsunuz. Yardımlarınıza alışan insanlar, yaşamın diğer alanlarında da sizi yanlarında görmek istiyorlar. İşte bu noktada, bazen taşan sabrınızla hemen kötü insan oluyorsunuz.

ASLAN: Yılların kazandırdığı deneyimlerin verdiği birikimleri ve birçok konuda fevri davranışlarınız nedeniyle uyaran kişilerin sözlerini yabana atmayın. Bu ara maddi konunuzla ilgili çok yönlü düşünmeyi sevmiyorsunuz.

BAŞAK: Bugün, uğraş verdiğiniz alanda kendi kendinize sabrı empoze edin. Ya da yakın çalışma arkadaşınızın yardımını isteyin veya kısa süreli olarak işinizi ona devredin. Ayrıntıları abartarak süreyi uzatıyorsunuz.

TERAZİ: Arkadaşınızla başka biri hakkında konuşabilirsiniz. Ama onunla ilgili yaşadığınız sert dönemeçler sizi rahatsız ediyor. Bugün, karar verme mekanizmanızda sizi zorlayan etkileşimlerden uzak kalın.

AKREP: Çevrenize yardım etmekten yoruldunuz. Harcamalarınızı kısıtlamak zorunda kalabilir ve bunun yarattığı stres ile boğuşabilirsiniz. Her şeyin mükemmel olmasını istiyorsanız, kendinizi dinlendirmelisiniz.

YAY: Finans konuları ile öngörülerde partnerinizin fikirlerini alsanız iyi olacak. Yanlış adımlarla maddi risklere girmemek için tarzınızdan vazgeçin. Geniş bir açıyla bakarsanız daha tatminkar olacaksınız.

OĞLAK: İş günü içinde şartlar gerektirdiği için birçok kişi ile yüz yüze görüşmeleriniz oluyor. Bunların içinde daha sonra tekrar zorunlu olarak karşı karşıya geleceğiniz kişilere geri dönüşler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Partnerinizin yanında gereksiz kişilik ispatları yapmaya kalkmayın. Yaşama göre kapladığınız alanın ne kadar dar olduğunun bilincindesiniz. Bu nedenle bilemediğiniz ve karşı karşıya gelmediğiniz birçok şey olabilir.

BALIK: Farklı düşünmeye çalışırsanız, kayıplarınızla ilgili olarak girdiğiniz stresin etkisini azaltabilir veya yok edebilirsiniz. Deneyimleriniz ve öngörüler eşliğinde yeni kazanımlara doğru yelken açacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder