Filiz Özkol 9 Temmuz 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

9 Temmuz 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Her türlü ilişkiniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Çevre koşullarını kendiniz yaratıyorsunuz. Bugün yaşantınıza yeni olaylar katılabilir.

BOĞA: Ortaklıklarda ve iş yaşantınızda bazı kişilerin desteğinize ihtiyacı olabilir. Sizden yaşça büyük kişilerle kuracağınız diyalog size tatmin duygusu sağlayacak. Çevrenize karşı soğukkanlı olmaya çalışın. Yaşam enerjiniz güçlü.

İKİZLER: Hedeflerinizde ilerlemek ve iş yaşantınızı gelişmek istiyorsanız, güçlü dostların yardımına ihtiyacınız olacak. Zorlandığınız konularda yardım almalı ve enerjinizi doğru kullanacağınız alanları seçmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Birlikte olduğunuz kişilerle menfaat kaygılarına düşmek istemiyorsanız, davranışlarınızda belirleyici etkenleri fark etmelisiniz. Düşüncelerinizde tavize yer olamadığı için birtakım gelişmeleri sonradan görüyorsunuz.

ASLAN: İletişim konusunda başarılısınız. Bazı koşullar yüzünden istekleriniz gerçekleşmeyebilir. Geçmiş tecrübelerinizi yaşama başarıyla geçireceksiniz. Sevdiklerinizi korumak için fazla sorumluluk alıyorsunuz.

BAŞAK: İş disiplininiz mükemmel. Bugün çevrenizdeki kişileri tarzınızla etkileyecek ve baskıcı davranacaksınız. Kendinize güvenmenize rağmen üstlerinizle konuşurken daha sakin ve temkinli olmalısınız.

TERAZİ: Ay’ın bulunduğu konum, yaşantınızla ilgili kendinizi tanıma fırsatı veriyor. Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar içindesiniz. İsteklerinizin gerçekleştirme konusunda farklı detaylar üzerinde durmanız hiç de hoş değil.

AKREP: Maddi konularda geri kalmak istemediğiniz için çevrenizdeki koşulları zorluyorsunuz. İş bağlantıları yüzünden başınızı ağrıyabilir, daha dikkatli hareket etmelisiniz. Kendinizi aşan konularda gereksiz bir yük içindesiniz.

YAY: Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Enerjinizin sınırlarını siz çizmelisiniz. Kardeş ya da arkadaşlarınızın sizin yardımına ihtiyacı olacağı bir gün. Gereken desteği vermelisiniz.

OĞLAK: Enerjinizi çevrenize ispat edebileceğiniz önemli günlerden biri. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Arkadaşlık bağlarınızı daha da ön plana çıkaracak davranışlar içindesiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Enerjinizi sosyal ilişkilerinize çok güzel kanalize edebiliyor ve istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Sosyal aktiviteleriniz sırasında karşılaşacağınız kişiler daha sonra size başarı getirecek.

BALIK: Ailenize karşı gereksiz bir alınganlık gösterebilirsiniz. Sevgi bağlarınızın çok güçlü olması onların sorunlarını da yüklenmenize sebep oluyor. Derin düşünceler içinde olmanız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder