Filiz Özkol Aile hayatımız güçleniyor
HABERİ PAYLAŞ

Aile hayatımız güçleniyor

Duygusal yaşantımızdaki karmaşalara bir disiplin getireceğiz. Sevdiklerimize daha fazla ilgi göstereceğiz. Kendimizi ortaya koyacak ilişkiler içindeyiz. Aktivitelerimiz hızlanıyor.

KOÇ

SEZGİLERİNİZ SİZİ YANILTMIYOR

İlişkilerinizde huzursuzluk duygusu içinde hareket ediyorsunuz. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Karşı tarafla aranızdaki çekim gücü çok fazla. Maddi konularla ilgili düşüncelerinizde abartıya kaçmayın. Aşırı uçlarda davranışlar gösterebilirsiniz.

BOĞA

Haberin Devamı

SEÇİCİ DAVRANIYORSUNUZ

Duygusal güvene ihtiyacınız olduğu bir dönem içindesiniz. Finans konularında yapacağınız araştırmaların size sağlayacağı özel durumlar mevcut. İçinizde biriken enerjiyi bir yerlere kanalize etmek zorundasınız. Bazı alışkanlıklarınızı aşmanın kolay olmadığının farkındasınız. Seçici davranıyorsunuz.

İKİZLER

SORUMLULUKLARINIZ ARTIYOR

Daima savunma halindesiniz. Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için çevrenizden gelecek iş tekliflerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz.

YENGEÇ

SORUNLARINIZI ERTELEMEYİN

Ertelediğiniz işler yeniden karşınıza çıkacak. Kendinizle ilgili yapacağınız değişimlerde, yaşayacağınız gecikmeleri sorun yapmamalısınız. Sonuçlar lehinize gelişecek. Çalıştığınız iş yerinde birçok değişim gündeme gelecek. Kariyerinizi sorgulamak ve kendinizde kusur bulmak yerine değişen şartlara ayak uydurmaya çalışmalısınız.

ASLAN

DETAYLAR ÖNEMLİ OLACAK

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir hafta. Fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunuyorsunuz. İkili ilişkilerinizde bir türlü istediğiniz performansı yakalayamadığınızı zannederek, huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Hayalleriniz ile idealleriniz arasında belli bir kalite göze çarpıyor.

BAŞAK

PLANLARINIZ ÖN PLANDA

Etrafınızdan çabuk etkileniyor, problemlerinizi yaptığınız işe yansıtabiliyorsunuz. İlişkilerinizde yaratıcı ve yapıcı tavırlarınızla ilgi odağı olmanıza rağmen sizin her şeyi ayrıntılı bir şekilde planlamanız kolay değil. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan kurtulmanız mümkün değil.

Haberin Devamı

TERAZİ

DENGELERİNİZİ KORUYUN

Aşkın önemli olduğu dönemdesiniz. Sevdiğiniz kişinin eleştirel yönleri canınızı sıkabilir. İlişkinizi gözden geçirmeniz gerekecek. Mükemmele kavuşmak zaman alacaktır. Sezgilerinizin yanılmadığını görmek, sizi olumlu etkileyecek. Kendinize olan güveniniz artıyor.

AKREP

DEĞİŞİMLERE HAZIRSINIZ

Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz. Sorumluluğunu en iyi şekilde yaşayan bir kişi olarak, yaşantınızla ilgili yeni bir arayış içine girmiş bulunuyorsunuz. Ele aldığınız konularda çabuk tatmin sağladığınız için yenilikler konusunda aceleci tavırlar sergiliyorsunuz. Öfkelerinizi de görsel yaşamaktan yanasınız.

YAY

DUYGULARINIZ ÖNEMLİ

İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Kendinizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız. Siz, her şeyin anında düzelmesini isterken, bazı hatalar kendiliğinden oluşabiliyor.

Haberin Devamı

OĞLAK

YARGILAMAKTAN VAZGEÇİN

Çevresel koşullarınızı olumlu değerlendirmek için uygun bir hafta. Uzun süredir yapmayı planladığınız yolculukları yapmak için karşınıza fırsat çıkıyor. Yaşama geçirme konusunda zorluk çekmeyeceğinizi bilmenize rağmen, motivasyon konusunda yakın çevre desteğine ihtiyaç duyuyorsunuz.

KOVA

ENERJİNİZ ÇOK YÜKSEK

Enerjinizi yüksek tutmalısınız. İlişkilerinize kesin ve doğru yaklaşım içindesiniz. Ele aldığınız konulara gerçekçi bir çözüm getireceksiniz. Çevreniz sizden ilgi bekliyor. Yolda yürürken çok dikkatli olmalısınız. Kazalara müsaitsiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız.

BALIK

YENİLİKLERE HAZIRSINIZ

Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel ilişkilerinize yansıtmamalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Yakın dostlarınızın sizin düşüncelerinize ilgileri hayli yüksek. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder