Filiz Özkol Astrolojiye göre 2020 yılında evrende neler oluyor?
HABERİ PAYLAŞ

Astrolojiye göre 2020 yılında evrende neler oluyor?

Son yüzyılda değişimin birden olmadığını ve evrenin acele etmediğini yaşadıkça göreceğiz. 2008 yılından beri gezegenler, birçok değişimi de beraberinde getirdi.. Kafamız karıştı. Dünya üzerinde kıpırdanmalar yaşandı. Fakat eski yıllara göre çok zorlayıcı değildi bu. Yaşam çerçevesini, değişim ve ilerleme olarak düşünürsek yaşadığımız hiçbir şeyi olumsuz değerlendirmemeliyiz. Büyük transitler daima yeni başlangıçları getirir. 2008- 2010 arası zor yıllardı. Geçmişe baktığımız zaman, birçok değişimin, gezegenlerin uzun ve zorlu zıt açıları dönemlerinde olduğunu görürüz. Gezegenler büyük çatışmaya girer ve kendi aralarında cenk ederler. Tabii ki insanlık tarihi de bu değişimden olumsuzluklar yaşayarak payını alır. Bu olumsuzluk son günlerde koronavirüs olarak karşımıza çıktı. Evrende her şey, kendi içinde bir gelişigüzellikle dengesini bulmaya doğru gider. Bugün ülkemizin ve dünya haritasının konumlarına baktığımız zaman, her şeyin şekil değiştirdiğiniz görüyoruz. Bize ürküten ve korkutan şeylerin aslında evrenin istediği değişim olduğunu zamanla anlayacağız. 'Mutlak doğru’nun olmadığından yola çıkarsak, tüm değişimleri hoşgörü içinde görmek mümkün olacak. Hoşgörü ve sevgiyle dolu bir gözlem odasından yaşam rotamızı sürdürürsek, birçok şeyin kendiliğinden oluşacağını göreceğiz. Olayların değişmesi zaman alırken, açılan algılarımız bizim için doğru bir yol gösterici olacak.

Haberin Devamı

2020 yılının Türkiye ve dünya üzerindeki etkileri

Astrolojiye göre 2020 yılında evrende neler oluyor

2020 astrolojik açıdan birçok değişimi de birlikte getiriyor. Bu değişimden dünya ve Türkiye de doğal olarak payını alıyor. Toplumları ve olayları etkileyen Uranüs, 7 Mart 2019 tarihinde Boğa burcuna geçti. Satürn ve Plüton Oğlak'ta ilerliyor. 3 Aralık'ta Jüpiter de Oğlak burcunda ortalama 1 yıllık yolculuğuna başladı. Uranüs, beklenmeyen deneyler getirirken, aynı zamanda kişinin özgürlüğünü ve bağımsızlığını simgeler. Deha, yaratıcılık, patlamalar, devrim ve yeni ufuklar gezegenidir. Önceden tasarlanmayan yeni bir düzenin habercisi olduğu için, kendisine uymayan kuralları yıkar, yok eder. İnsanlık değişime ayak uydurmalı ve eski kalıplardan sıyrılmayı bilmeli.

Haberin Devamı

2020 yılında birçok yönden dünyamızı değişim bekliyor. Sanat patlamaları ve duygularda devrim görülüyor. İnsanlığın özverili bir çalışma bütünlüğü içine girmesi gerekiyor. Bilinçaltı duygulara yoğunlaşarak, düşlerin gerçeğe dönüşmesini sağlayacağız. Uranüs hiçbir şeyi bedelsiz sunmayacağı için değişimler sancılı olabilir. Dünyada sezgisel çatışmalar görülebilir. Düşlenen olaylar, derinlerden çıkarılıp, yaşama geçirilebilir. Üstün yeteneklerin kendi alanlarında güç savaşı verecekleri bir yıl bu. Güçlü duygusallıkların ve skandalların yaşanacağı bir yıl... İnsanlığı zorlu bir rekabet bekliyor. Dünyayı saran hukuki davalar olabilir. Bireysel egolar yüzünden toplumsal yaralar çığ gibi büyüyebilir. Aşırı yağmurlar, sel baskınları ve tanımlanamayan virüsler dünyamızı tehdit edecek. Sanatsal olaylarda eskiye özlem başlayacak ve nostaljik olaylar yeniden gündeme gelecek.

2020 yılında Türkiye

Türkiye haritasının kuruluş tarihini 29 Ekim 1923 yılı akşam saatleri 20.25 olarak kabul ediyoruz. Buna göre ülkemizin burcu Akrep, yükseleni Yengeç ve Ay burcu İkizler'dir.

Haberin Devamı
  • Duygularıyla yaşayan bir ülke olduğumuz için sorunlarımızı duygusal yönden ele alıyor ve kaybediyoruz. Birinci evimizde ilerleyen Satürn, Jüpiter, ve Plüton tarihi bir değişim getiriyor. Bireysel arzularla gerçekler arasında uyum gerektirdiğini işaret ediyor. Geçmişte yapılan hataların hızlıca terk edilmesi gerekiyor. Uranüs bizi uyarıyor. Duygu patlamalarının zararlı olacağı durumlardan kaçmalıyız.
  • 2020 yılında fikir ayrılıkları ve düşünce değişimleri yaşanırken bazı ilişkilerde sağlam temeller atılacak. Bazı menfaat dostlukları öne çıkacak. İnsanlık başlangıç ve bitişleri yaşarken, bazı değerler önemli olacak. Sanatla ilgili yeni kişiler ve yeni patlamalar söz konusu.
  • Türkiye iyi niyetli yaklaşımlar içine girerek, bazı dış ilişkileriyle ilgili sorunlara yumuşak bir yaklaşım getirecek. Cumhurbaşkanımız Erdoğan birçok şaşırtıcı kararlar alarak, kendi kişiliğinde de değişimler yaşayacak. Oldukça dikkatli olması gerekiyor.
  • 23 Mart'ta Satürn 29 Haziran'a kadar kalacağı Kova burcuna girecek. Kişisel deneyimlere hazırlıklı olmalıyız. 5 Mayıs'ta Kuzey Ay Düğümü Türkiye'nin Ay burcunun üzerine geliyor. Mayıs ayında sorumluluklar bizi bekliyor. Yavaşlamak için iyi bir zaman. Bu dönem ülke olarak gereksiz bir sorumluluk istemiyorsak tetikte olmalıyız. Sosyal ilişkilerimizde olumlu gelişmeler ve patlamalar söz konusu.
  • Yaz ayları yoğun geçecek. Dış ülkelerle ilişkilerimiz yeni bir boyut kazanırken, yanlış anlaşılmalar olabilir. Beklenmeyen gelişmelerle gündeme gelecek olan Türkiye diğer dünya ülkeleri içinde farklı bir konuma gelecek.
  • 2020 sonbahar ayları Türkiye için ilginç bir dönem. Başarıya daha yakın bir performans sergilerken, bu geçici rahatlama dönemine fazla aldanmamak gerek.
  • Kasım ayında dünyanın gözü Türkiye’nin üzerinde olacak. Dünya için son derece cazip bir konuma gelecek. Bu bizi birçok ülkenin hedefi haline getirebilir. Dış ülkeler üzerinde iyi bir politika izlemesi gereken bir dönem.
  • Yılın son ayında Jüpiter Kova burcuna geçerek, birçok olayı beraberinde getirirken, yollar önem kazanacak ve dış ülkelerle olan bağlantılarımızda ince ayrıntılar gündeme gelecek Sanat dünyamızda bir çok karışık olaylara gebe olacak. Olumlu ve olumsuzluklar bir arada yaşanacak.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder