Filiz Özkol Bekar ‘BOĞA’lar evlilik yolunda
HABERİ PAYLAŞ

Bekar ‘BOĞA’lar evlilik yolunda

Haberin Devamı

BOĞA

21 Nisan - 21 Mayıs

Daha iyi şartlarda bir yaşama hazır mısınız? Önünüze güzel ve ilginç fırsat çıkacak. Tutulmalar sayesinde bu yıl finans ve değişim öne çıkacak. Sessizce çalışarak kendinizi ispat edeceksiniz, kimsenin cesaret edemeyeceği işlere yelken açacaksınız. Güvendiğiniz ve tanıdığınızı zannettiğiniz bir arkadaşınızdan zarar göreceksiniz. Yeni yıl bazı sıra dışı ilişkileri de beraberinde getirecek. Bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalayacak. Bol ve uzun seyahatler yapacaksınız. Manevi yönünüz güçlenecek ve olaylar kendiliğinden rayına oturacak.

  • Yönetici gezegeni: Venüs
  • Elementi: Toprak
  • Niteliği: Sabit
  • Rengi: Yeşil, toprak
  • Uğurlu günü: Cuma
  • Uğurlu sayısı: 5

Aşk

Maddiyatı düşüneceksiniz

Aşk renginiz: Parlak turuncu, pas sarısı, gece mavisi

Boğa burçları olarak yılın ilk aylarına hareketli başlayacaksınız. Savaşçı gezegen Mars 5 Mart’a kadar kişisel evinizde ilerleyecek. Geçmiş yılların muhasebesini yaparak yaşantınızı gözden geçireceksiniz. Bolluk gezegeni Jüpiter kariyer evinizde ilerlerken size varlıklı bir partnerle tanışma imkanı verecek. Bazılarınız aşk ve işi bir arada ilerletecekler. Yalnız yaşayan bekar Boğalar güçlü evlilik fırsatları yakalayacaklar.

Bazılarınız için evlilikle bitecek yeni ilişkiler gündeme gelecek. Mantık ve duygularınızı aynı anda değerlendirecek, sağlam ilişkilere yöneleceksiniz. Yapacağınız evliliklerde maddiyatı önemseyeceksiniz. Duygular güçleniyor Aşk gezegeni Venüs, nisan ayında ve sonbaharda enerjinizi yükseltecek. Çekiciliğiniz ve cazibeniz artacak bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekeceksiniz. Bu yıl çevrenizde beğenileceksiniz.

Duygularınız güçlenecek ve yılın en olumlu zamanlarını yaşayacaksınız. Başlayacağınız yeni yaşam planında insiyatif kullanacak ve şartlarınızı kendiniz belirleyeceksiniz. Bazı Boğalar mayıs ve haziranda ev alım satımıyla ilgilenecek. 19 Kasım’da burcunuzda yaşanacak ay tutulması Uranüs’le birlikte ve karşıt evinizde iletişim gezegeni Merkür, güneş ve savaşçı Mars çekişmeli bir durum yaratacak. Değer yargılarınızı gözden geçireceksiniz. İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey; sabrınızı ön plana çıkartmak olmalı.

İş

Para size gelecek

Başarı renginiz: Mavi, sarı, kahverengi

Bolluk, bereket gezegeni Jüpiter yıl boyunca kariyer evinizde. Yıl boyunca 4 tutulmanın 3’ü finans, kişisel finans ve karşı evinizde gerçekleşecek. Mirastan alacaklarınız gelecek. Borçları ödeyeceksiniz. Satamadığınız mülkünüz satılacak. Hırslı ve başarılı olacaksınız.

Para size başkalarının yaratacağı fırsatlar üzerinden gelecek. Para gezegeniniz Merkür yıl içinde burçları dolaşırken değişik konularda size şans kapılarını açacak. Değişim gezegeni Uranüs, 6 yıl burcunuzda ilerleyecek. Boğa olarak hayatınızı planlamak isteyeceksiniz ve sürprizler karşınıza çıkacak. Yeniliklere hazır olun Disipline eden Satürn ve bolluk gezegeni Jüpiter yılın büyük kısmında kişisel evinizdeki Uranüs’e sert açı verecek.

Yenilik istiyor ve başaramıyorsanız artık zamanı geldi. İş yaşantınızda sizi ileriye taşıyacak yeni bağlantılar gündeme gelecek. Uranüs kariyer verirken sizi yorabilir. 14 Mayıs- 29 Temmuz arası Jüpiter 11’inci evinize geçerek size farklı bir enerji verecek. Özellikle 19 Kasım’da kişisel evinizde ay tutulması gerçekleşecek ve sonbahar önemli günleri beraberinde getirecek.

Sağlık

Öfkelenmeyi bırakın

Sağlık renginiz: Uçuk mavi, beyaz

Değişim gezegeni Uranüs artık kişisel evinizde ve 7 yıl kalacak. Sağlığınızla ilgili yeni şartları belirlemelisiniz. Spor yapmak sizi çok iyi motive edebilir. Erken yatarak metabolizmanızı dinlendirmelisiniz. Boğaz, boyun, cinsel organlarınızla ilgili problemler gündeme gelebilir. Böbrek ve karaciğere dikkat edin. Yine yanıklara ve kesici aletlere karşı temkinli olun. Kendinizi enerjik hissettiğiniz anlarda takıntılarınızı unutun. Öfkenize hakim olduğunuz sürece sağlığınız sorun yaratmayacak.

YARIN: İKİZLER

Sıradaki haber yükleniyor...
holder