Filiz Özkol Bu hafta ilişkilerimizde karmaşa var
HABERİ PAYLAŞ

Bu hafta ilişkilerimizde karmaşa var

Duygusal konularda gerilimli olduğumuz hafta. Çevremizdeki kişilerin bizi anlaması zorlaşacak. Mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız. Kişisel olaylarda kendimizle ilgili duygu karmaşaları yaşayabiliriz.

KOÇ

TARZINIZI ORTAYA KOYUYORSUNUZ

Çevrenizde oluşan olaylara farklı bir tavırla yaklaşıyorsunuz. Yaşamınızdaki olayları esnetmek isteyebilirsiniz. Merkür retrosu devam ederken bildiğiniz konularda inat etmeniz bazı olumsuz etkileşimlere neden olacaktır. Duygusal takıntılardan uzak kalmanız gereken bir hafta.

Haberin Devamı

BOĞA

TUTKULAR ÖN PLANDA

Bu hafta önceden hayalini kurduğunuz veya yaptığınız bir yatırımdan önemli bir dönüş sağlayacaksınız. Daha çok işinizle ilgili zaman harcayacaksınız. Başkalarının işine karışmayın ve kendi bildiğiniz konularda taviz vermeden ilerleyin. Böylece gelecekteki yerinizi daha bir sağlam temellere oturtacaksınız.

İKİZLER

RAKİPLERDEN KORKMUYORSUNUZ

Yaşamda talebinizin olduğu bir dönemdesiniz. İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü etkilerken, duygusal ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden oluyor. Kısa vadeli çözümlerle durumu yatıştırmalısınız. Sakin davranırsanız kazanacaksınız. Ön planda olacağınız grup aktivitelerinde dikkat çekeceksiniz.

YENGEÇ

ESKİ DOSTLARINIZI ARAMALISINIZ

Finans evinizde Merkür retro yapmaya devam ediyor. Gücünüzü ispat etmek için uygun bir dönem. Popüler çevrelerde dolaşmaktan hoşlanacak ve renkli yaşamaya devam edeceksiniz. Eski dostlarla buluşma planları yapacaksınız. Yatırımlarınız sizin için önemli olacak. Riskler konusunda temkinli davranmalısınız.

ASLAN

HERKESİN GÖZÜ ÜSTÜNÜZDE

Bu hafta, ilginç bir evrensel deneyimden geçiyorsunuz. Sezgisel yeteneğiniz güçlenecek ve olaylara farklı bir boyuttan bakacaksınız. Yine gizli yeteneklerinizi kullanabilme özelliğiniz belirginleşecek. Bazılarınız inatla kendi düşüncelerini savunacak ve istediği başarıyı yakalayacak. Herkesin gözü sizin üstünüzde olacak. Yaşamanızı gözden geçireceksiniz.

BAŞAK

FIRSATLAR KAPIDA

Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalısınız. Kariyer savaşları verdiğiniz konularda sert bir tutum izleyebilirsiniz. Gücünüzü gösterebileceğiniz konuları seçmenizde yarar var. Bu dönem aniden kaçırdığınız eski iş fırsatlarını yeniden karşınıza çıkması karşısında şaşırabilirsiniz. Geciktiğiniz başarılarınız size ödül olarak dönecektir.

Haberin Devamı

TERAZİ

GÜCÜNÜZÜN FARKINDASINIZ

Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Bu hafta bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Olayları abartmadan toparlamak istiyorsunuz.

AKREP

TARTIŞMALARDAN UZAK KALIN

Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz. Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek. Eski küslüklerin ortadan kalkacağı ortamlar gündeme gelecek. Yeni dostluklar konusunda dikkatli olmalısınız.

YAY

TAVİZ VERMEK İSTEMİYORSUNUZ

Haberin Devamı

Birlikte çalıştığınız kişilerle ortak fikirler üreteceksiniz. Onların fikirlerinden etkileneceksiniz. Düşüncelerinizin çevrenizle bütünleşmesinden yanasınız. Aklınızın size sağlayacağı geniş perspektif alanlarını doğru tespit etmeyi başaracaksınız. Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymalısınız.

OĞLAK

SORGULAMALARINIZ BİTMİYOR

Bu hafta çevrenize karşı epey kapalı bir tutum içindesiniz. Bazı olayları tekrar tekrar irdeliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin, finans desteklerini isteyebilirsiniz. Olayların yalnızca nedenleri üzerinde durduğunuzda kısa sürede çözüme ulaşabileceksiniz. Kişisel enerjinizi ve araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarmak için konuları ayrıntısıyla düşünmelisiniz.

KOVA

BAŞARILARINIZI ÖNEMSİYORSUNUZ

Başarı sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz. Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Gerekli donanıma sahip olmanıza rağmen atladığınız konular üzerine tekrar düşünme fırsatı yaratmalı ve kendinize süre tanımalısınız.

BALIK

ENERJİNİZİ OLUMLU KULLANIN

Aşırı alıngan ve hassas yapınız sebebiyle küçücük hatalarda gereğinden fazla etkileniyorsunuz. İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir dönem değil. İdeallerinizi gerçekleştirmek için, gerekli tüm donelere sahipsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder