Filiz Özkol Bu yıl her şeyiniz yenileniyor
HABERİ PAYLAŞ

Bu yıl her şeyiniz yenileniyor

KOVA

Bu yıl değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Plüton artık sizin burcunuzda. Her şey yeniden başlıyor. İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey; sabrınızı ön plana çıkartmak olmalıdır. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Merkür’ün geri hareketi dönemlerinde heyecana kapılıp, hatalara neden olabilecek davranışlar da sergileyebilirsiniz. Satürn, yapacağınız işleri kurallar dahilinde kullanmanızı istedi ve siz ona uydunuz, o da size istediğiniz şartları sundu.

Haberin Devamı

KOVA
21 OCAK-19 ŞUBAT
BAŞARI RENGİ GECE MAVİSİ, KÜF SARISI
AŞK RENGİ NAR ÇİÇEĞİ, KIRMIZI, FİRUZE
SAĞLIK RENGİ BEYAZ, UÇUK MAVİ

İŞ

ARAŞTIRMACI RUH

25 Mart’ta Ay tutulması Terazi burcunda ruhsal evinizde gerçekleşiyor. Şimdiye kadar düşünmediğiniz konuların yarattığı olumlu etki vizyonunuzun değişmesine neden olacak. Ruhsal gelişiminizi her şeyden üstün tutmak isteyebilirsiniz. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Kendinizi garantiye almaktan başka çareniz yok. Size karşı gelenlere tepki göstereceksiniz. Olaylarla ilgili net düşünce tarzınız çevrenizde şok etkisi yaratabilir. Tartışmalardan ve güç savaşlarıdan sakınmalı ve kaba kuvvetlerin size olumsuzluk verebileceğini bilmelisiniz. Aykırı düşünce içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın. İnandığınız konularda taviz vermeyeceksiniz. Birçok sorun üst üste gelecek ve sorumluluk duygularınızın yoğun olmasından dolayı çok gergin olacaksınız. Enerjinizle ilgili bir sorununuz yok. Her şeyi göze alacak kadar güçlü ve performansınız oldukça yüksek seyredecek.

SAĞLIK

SAĞLIK İÇİN ALTERNATİF

Kovalar yaşlanıncaya kadar kendilerine bakarlar. Metabolizmaları çok hassastır. Doğal ilaçlar vücutlarında daha iyi etki yapar. Bioenerji, akupunktur, homeopati alternatif tedavi yöntemleri ilgilerini çeker. Bir anda başlayan, hızla iyileşen ve iz bırakmadan ilginç bir şekilde ortadan kaybolan hastalıklara yakalanabilirler. Sağlık konusunda oldukça disiplinli hareket edeceksiniz. Katılacağınız organizasyonlarda kontrollü bir şekilde davranmanız, sizi sıkıntıya sokacak sonuçları engelleyecektir. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız.

Haberin Devamı

AŞK

İNANILMAZ BİR ENERJİ

Bu yıl sosyal aktiviteler gerçekleştirirken kendinizi olduğunuzdan daha genç ve yenilenmiş hissedeceksiniz. 8 Nisan’da Koç burcunda Güneş tutulması ve Merkür retrosu bir arada gerçekleşiyor. Verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda oldukça hassas davranacaksınız. Aktif zekanızla, becerikli yönlerinizi birleştiriyor ve yüksek bir performans sergiliyorsunuz. Mantıklı kararlar alacaksınız ve isteklerinizde direteceksiniz. 18 Eylül’de Balık burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. İdeallerinizin biraz da çevresel koşullarla paralel ilerleyeceğini düşünmeli ve paylaşımların kazançlarınızla ve isteklerinizle uyum içinde olmasına dikkat etmelisiniz. 2 Ekim’de Güneş tutulması Terazi burcunda gerçekleşiyor. Düşüncelerinizi yenilemek için gerekli motivasyona sahip olmanıza rağmen karşı cinsin sizi zorlamasından kaynaklanan sorunlar ortaya çıkacaktır. Karşılıklı şartlarınızı iyice belirleyecek ve uygun zemini oluşturacaksınız. Hangi ortamda olursanız olun, inanılmaz bir aşk enerjisini bu yıl üzerinize çekeceksiniz.

Haberin Devamı

BALIK

MANTIK VE DUYGUSALLIK BİR ARADA

Satürn, Jüpiter ve Neptün artık başarı vermeye hazırlanıyor. Derin sorgulamalar sonucunda kendinizi daha iyi anlayacaksınız. Yaşamınızla ilgili zor düşüncelere alışık olmadığınız için, detayları daha bireysel değerlendiriyordunuz. Alışkanlıklarınızı yaşamın bütünlüğünü bozmadan katı bir şekilde değerlendirmeyi öğreniyor, düzen içinde yerinizi almaya hazırlanıyorsunuz. Yaşamınızla ilgili zor düşüncelere alışık olmadığınız için, detayları daha bireysel değerlendiriyordunuz. Uzun süredir kavuşamadığınız beklentilerinize yeni bir formül geliştirmek yerine; beklemeyi yeğleyerek, içinizdeki korkuları yenmelisiniz. Daha önce birlikte iş yaptığınız kişilerin iş tekliflerine karşı takınacağınız tavırlar önemli olacak. Kayıp ve kazançlarınızı gözden geçirmeli ve hata yapmamalısınız.

BALIK
20 ŞUBAT-20 MART
BAŞARI RENGİ BEYAZ, GRİ
AŞK RENGİ GÜMÜŞ, PARLAK YEŞİL
SAĞLIK RENGİ BEJ, ORANJ

İŞ

TEKLİFLERE DİKKAT

25 Mart’ta karşıt finans eviniz Terazi’de Ay tutulması gerçekleşiyor. Yeni kazanç kapılarınız için, çevredeki fırsatlardan faydalanacaksınız. 8 Nisan’da Güneş tutulması kendi finans eviniz Koç burcunda gerçekleşirken, Merkür de aynı evde retro durumunda olacak. Kazançlarınız konusunda eski hayallerinizi yeniden kurgulama ve yeniden yapılandırma olaylarına gireceksiniz. Başka meslek dalları ile ilgili hayalleriniz sizi yanıltabilir. Bu konuda dikkatli olun. Duygusal konularda takıntılarınız nedeniyle, önce cazip gelen bir teklif daha sonra size itici gelecek. Finans ve maddi konularla ilgili sorunların eşliğinde, beklediğiniz yatırımlarda da gecikmeler olacaktır. Mahkeme ve hukuksal meselelerinizde, bu dönemde sorun çıkacaktır. Ödenmemiş faturalar ve poliçelerinizi gözden geçirmeli ve vadesi gelen senetlerinizi kontrol etmelisiniz. Partnerinizle ortak bir çalışma içine girecekseniz, dikkatli olmalısınız, birbirinizi yanlış tetikleyebilirsiniz.

SAĞLIK

HASSAS VE YORGUN

Balık, Zodyak’ın en melankolik burcudur. Kafalarına taktıkları bir problemleri varsa, çevrelerinden kopuk yaşarlar. Sürekli uykusuzluk çekerler. Çok hassas oldukları için de çok çabuk yıpranırlar. Alkol ve uyuşturucuya karşı dayanıksız bir yapıları olmasına rağmen, her fırsatta bu tür şeylere sığınabilirler. Stres ve olumsuz şartların sinir sisteminizi olumsuz etkilenmesinden kendinizi korumalı ve uyku düzeninizin bozulmamasına dikkat etmelisiniz. Fazla yoğunluktan yorgun düşebilirsiniz. Çevrenizin etkisinde kalarak, başaramayacağınız iş sorumlulukları almamalısınız. Gereksiz yere üzüntü çekebilir ve hastalanabilirsiniz.

AŞK

TUTKULU OLACAKSINIZ

18 Eylül’de kişisel evinizde yani Balık’ta ay tutulması gerçekleşiyor. Uzun süredir koruduğunuz fiziksel yönlerinizi değiştirebilir ve kendinizi biraz daha renklendirebilirsiniz. Geleneksel hale gelmiş bir imaj sizin için daima geçerli olmasına rağmen, bu dönemde içinizde küçük çılgınlıklar ve kıpırdanmalar söz konusu olacak. Örneğin; yıllardır aynı saçta ısrar ediyorsanız, bu dönemde biraz daha farklı renkleri deneyebilirsiniz. 2 Ekim’de Güneş tutulması derin duygular veriyor. İçgüdülerinizin güçlü olması sizi tutkulu ve ödün vermeyen bir kişilik haline getirecek. Uzun süredir beklediğiniz sonuçlara yaklaşmanız mümkün. Size destek verecek olayların altını çiziyor ve kısa sürede sabırlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. Farkındalığınız artıyor. Bu yıl duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçin. Bulunduğunuz konum, ruhsal yaşantınızı renklendiriyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder